Turpinās cīņas Latvijas bērnu un jaunatnes hokeja čempionātā, un vairākas spēles tajā aizvadījušas arī Ventas 2002 dažāda vecuma komandas.

Ļoti pārliecinošu uzvaru U12 vecuma grupas čempionātā izcīnījuši Ventas2002/Ventbunkera spēlētāji, kas savā laukumā ar 11:0 (5:0, 3:0, 3:0) sagrāva komandas Jenoti vienaudžus. Ar hettriku un vienu piespēli šajā mačā izcēlās Kristers Mellenbergs. Pa diviem precīziem metieniem padevās Jānim Švanenbergam (+1 piespēle) un Ansim Anševicam, bet pa vienam vārtu guvumam Helvija Rudzāja (+1 piesp.), Marka Šteinharda, Ričarda Landmaņa un Everta Stebuļa (+2 piesp.) kontā.

Savukārt smagu zaudējumu piedzīvojusi otra U12 vecuma komanda – Talsu HK/Venta 2002 –, kas ar 1:14 (0:3, 0:5, 1:6) savā laukumā kapitulēja Liepājas Metalurga priekšā. Goda vārtus mūsējo labā pēdējā periodā guva Aksels Kārlis Jurgensons.

Daudz saistošāks izvērtās šo pašu komandu duelis U10 vecuma grupā, kurā pārāki ar 5:3 savā laukumā arī šoreiz bija liepājnieki. Tā kā Latvijas Hokeja federācijas mājaslapā nav pieejams šīs spēles protokols, tad diemžēl nav zināmi arī vārtu guvēji mūsu vienības rindās. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: