Šodien ar mačiem minifutbolā sāksies jau otrās "Trīs bumbu spēles". Šogad spēlēm pieteikušās 13 Ventspils un novada komandas, kas ir par piecām vairāk nekā pagājušajā gadā.

Dalību turnīrā pieteikušas gandrīz visas pirmā čempionāta komandas, ieskaitot tā uzvarētājus Kafejnīcu A10. Pārējās vienības: Blāzma, Ventspils brīvostas pārvalde, Ģeodēzists, Kung Fu bebri, KUREKSS, Maskava, Skujiņu prieks, Olimpiskais centrs «Ventspils», ZS Krasti/Tārgale, Jamaica All Star, Jamaica West un Jamaica East.

Tiek plānots, ka spēles sāksies 10. jūlijā ar NJ minifutbola sacensībām, kas turpināsies arī 12. un 19. jūlija vakaros. Otrā spēļu disciplīna būs BK Ventspils strītbols, kas notiks 24. un 26. jūlijā. Savukārt punkts 3 bumbu spēlēm tiks pielikts ar Klondaikas Tex Mex pludmales volejbolu 10. un 11. augustā, kad arī tiks uzzināti otro spēļu jaunie čempioni.

Vēl jāpiebilst, ka 10.,12., 19., 24. un 26.jūlijā no plkst. 18:00 līdz 23:00 nebūs pieejams mazizmēra futbola laukums (Mini pitch), kurš atrodas Olimpiskā centra „Ventspils” teritorijā.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: