Kārtējā Latvijas futbola virslīgas mačā FK Ventspils futbolisti savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar FC Jūrmala, līdz ar to turnīra tabulā noslīdēja uz trešo vietu.

Apskati foto!

Ventspilnieki spēli sāka ļoti aktīvi un par savu aktivitāti salīdzinoši ātri arī tika atalgoti. Pēc Romāna Bespalova sitiena no soda laukuma līnijas bumba trāpīja pa Daniila Turkova muguru, atlēca pie Kaspara Svārupa, taču jaunais uzbrucējs uzsit nepaguva, jo tika nogāzts soda laukumā. 11 metru soda sitienu aukstasinīgi realizēja Turkovs – 1:1. Tomēr turpinājuma šīm aktivitātēm nebija. Pamazām iniciatīvu pārņēma viesi, bet FK Ventspils jau atbildēja ar pretuzbrukumiem.

Tiesa vismaz divi no tiem bija ļoti bīstami, un jūrmalniekus glāba tikai vārtsarga Jevgeņija Laizāna lieliskā spēle. Vispirms viņš tika galā ar viltīgu Federiko Martines sitienu, bet pēc tam novērsa briesmas arī pēc tikpat nepatīkama Bespalova raidījumu.

Pirmajā puslaikā vēl vieni vārti tomēr tika gūti, bet to paveica viesi – Maksims Danilovs no tāla soda sitiena raidīja bumbu precīzi vārtu apakšējā stūrī, panākot izlīdzinājumu un arī atzīmējot ģimenes pieaugumu.

Otrajā puslaikā ventspilnieki nodemonstrēja, ka ļoti grib uzvarēt, spēlēja krietni aktīvāk un agresīvāk, taču bumbu vārtos dabūt nespēja, bet galvenais vaininieks tajā bija Laizāns, kurš reizes trīs glāba savu komandu.

16 spēlēs FK Ventspils rēķinā tagad ir 30 punkti, kas ir par diviem mazāk nekā Skonto (16 spēles) un par četriem mazāk nekā Daugavpils Daugavai (17), ar kuru viesos nākamajā kārtā jātiekas ventspilniekiem. Savukārt 4.jūlijā savā laukumā ventspilnieki aizvadīs draudzības spēli ar Krievijas Rubin dublieriem.

Mačā ar Rubin tiks pārbaudīti vairāki potenciālie jaunpienācēji, bet svētdien oficiāli kļuva zināms vēl viens komandas papildinājums – par ventspilnieku kļuvis virslīgas otrais labākais vārtu guvējs Jasuke Saito.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: