Trīs dienas Limbažos notika Latvijas junioru čempionāts airēšanā, kas reizē bija arī dalībnieku atlase startiem Eiropas junioru un U-23 čempionātā, kas jūlijā norisināsies Portugālē.

Tiesības pārstāvēt Latviju Eiropas čempionātā izcīnīja pieci ventspilnieki: Dagnis Iļjins, Edgars Zablovskis, Mārtiņš Burkovskis, Krišs Jansons un Ģirts Jansons.

Par Latvijas čempionu C-1 laivu klasē 1000m distancē kļuva Krišs Jansons.C-2 aivu klasē 500m distancē trešo vietu izcīnīja Krišs un Ģirts Jansoni, viņiem trešā vieta arī 1000m distancē. Kanoe četriniekā 1000m distancē otrajā vietā Krišs Jansons, Ģirts Jansons, Raivo Jēkabsons un Ralfs Pomilovskis. Viņiem arī trešā vieta 500m distancē.

200 metros trešā vietu kanoe četriniekā izcīnīja Krišs Jansons, Ģirts Jansons, Raivo Jēkabsons un Ivo Jēkabsons. 1000m distancē juniorēm smailīšu divniekā otrās Santa Blumberga un Simona Kozlovska.

 

200m distancē četrinieku laivu klasē sudrabu izcīnīja arī smaiļotājas Santa Blumberga, Simona Kozlovska, Dace Jēkabsone un Kristīne Bulačņikova.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: