Noskaidrojies otrs Latvijas Basketbola līgas šīs sezonas finālists, par kuru paredzami kļuva Rīgas VEF. BK Ventspils un rīdzinieku cīņa par zelta godalgām sāksies 6. maijā Rīgā.

Rīdzinieki pusfinālā ar 3:0 pieveica LU komandu, izšķirošo panākumu svinot „mājas spēlē” Jēkabpilī – 100:77. Savukārt BK Ventspils pusfinālā ar 3:1 uzvarēja Liepājas lauvas. Jau ziņots, ka ventspilniekiem vispirms piedzīvoja zaudējumu savās mājās, bet pēc tam uzvarēja trīs mačos pēc kārtas. Līdz ar to otro gadu pēc kārtas par Latvijas zeltu cīnīsies BK Ventspils un VEF.

Atšķirībā no pagājušās sezonas, šoreiz sava laukuma priekšrocības ir rīdziniekiem, tāpēc sērija līdz četrām uzvarām 6.maijā sāksies ar spēli VEF laukumā. Lai gan VEF šajā sezonā mājas spēles rīkoja dažādās Latvijas hallēs, šoreiz spēlē ar VEF viesos tiešām nozīmēs spēli Rīgā – mača sākums pulksten 17.

Pagājušajā sezonā čempionu tituls izšķīrās septītajā spēlē Ventspilī, kurā pārāki izrādījās viesi, pirmo reizi tiekot pie valsts čempionu titulu. Ja arī šoreiz būs nepieciešams maksimālais spēļu skaits, pēdējais mačs risināsies 25.maijā. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: