Latvijas izlase ieguvusi otro vietu komandu kopvērtējumā aizvadītajā nedēļas nogalē Ventspilī notikušajā Eiropas U-18 čempionātā svarbumbu celšanā.

Latvijas izlase piekāpās tikai Krievijas komandai, bet vēl čempionātā piedalījās arī Beļģijas, Norvēģijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Lietuvas un Igaunijas sportisti.

Vīriešu sacensībās otrās vietas savās svara kategorijās izcīnīja Arturs Voitehovičs, Iļja Jakovļevs, Valerijs Cvetkovs, Lauris Visockis, Vladislavs Kosmatinskis un Vladislavs Voitehovičs.

Savukārt sieviešu konkurencē otrās vietas savās svara kategorijas izcīnīja Julija Anfimova un Ļubova Klementjeva.

Vēl divi Latvijas svarbumbu cēlāji tika arī pie bronzas godalgām, attiecīgi Aleksandrs Nasirs un Kristaps Zemītis.

Tikmēr Starptautiskajā turnīrā "VENTSPILS ATLANTS" mūsu sportisti kļuva par uzvarētājiem un godalgotajiem atšķirīgās svaru kategorijās meiteņu un sieviešu, jauniešu, amatieru un meistaru grupās, kā arī iekaroja godalgu vietas spēku žonglēšanas izlādes ar svarbumbam.

Latvijas Svarbumbu Celsanas Asociācija pateicas par palīdzību Ventspils pilsētas dome, Olimpiskais centrs "Ventspils", Sporta uztura kompaniju "VESELĪBAS PASAULE", Biznesa un profesionālo sieviešu Klubu „BPW KURZEME", AS "Ventspils Grain Terminal”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: