Olimpiskā centra Ventspils čempionātā hokejā 2. Līgas turnīrā Tornado 2 komanda pēcspēles metienos apspēlēja turnīra līderus Rodeo, bet Dundaga 2 bija pārāka par Kuldīgas komandu.

2. līgas līderi maču sāka atbilstoši statusam - pēc pirmā perioda 2:0. Otrā perioda sākumā Rodeo panāca jau 3:0, taču pēc tam piecas reizes pēc kārtas ķeksēja ripu laukā no savas kastes. Nepilnas septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām Rodeo jau bija zaudētājos 3:5, tomēr prata izraut neizšķirtu.

Vispirms rezultatīvi nospēlēja Ainārs Soks, bet pēdējā minūtē precīzs bija arī Viesturs Šauriņš, panākot 5:5. Noslēdzoties pamatlaikam, abas komandas bija izcīnījušas pa punktam, bet vēl vienu izspēlēja metienu sērijā. Pirmais piegājiens bez precīza metiena beidzās abām komandām, bet otrajā Tornado 2 sagādāja Uldis Šķēle.

Hettriks un vēl viena piespēle šajā mačā viesulim Kristapam Pāvelsonam, Jānim Šteinbergam un Artim Kuģeniekam. Rodeo komandā divi vārti un piespēle Šauriņam, vārti nu piespēle Uģim Lagdiņam, bet vēl vieni vārti Rihardam Saksonam.

Dundaga 2 un Kuldīgas spēlē pirmā trešdaļa beidzās 1:1, bet nākamajās divās nedaudz labāk veicās dundadzniekiem, kas svinēja uzvaru 4:2. Uzvarētājiem vārtus guva Intars Siliņš, Gatis Elsts, Jānim Tumiņam un Salvim Ārsbergam, bet Kuldīgas komanda atbildēja ar Naura Reimaņa un Guntara Borisova vārtiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: