Olimpiskā centra Ventspils kausa izcīņā hokejā 1.līgas turnīrā pie septītā panākuma tikuši Liepājas PitStop hokejisti, kas ar 4:3 pieveica Dundagu.

Mača ceturtajā minūtē rezultātu atklāja liepājnieks Dāvis Grietēns, bet otrajā trešdaļā Māris Viešķo panāca arī 2:0. Ar Salvja Ārberga un Pētera Zorģa precīzajiem metieniem dundadznieki spēja panākt izlīdzinājumu, taču perioda izskaņā vēlreiz precīzs bija Vieško – 3:2 PitStop labā.

Otrajā trešdaļā komandas ne tikai bija nadzīgākās vārtu gūšanā, bet arī noteikumu pārkāpumos. Abām bija trīs iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā (dundadznieki vienu iespēju realizēja), bet trešdaļas beigās desmit minūšu sodu par nesportisku uzvedību izpelnījās liepājnieku vārtsargs Igors Birjukovs (savulaik spēlējis Liepājas metalurgā  un ASV).

Trešā perioda sākumā Aleksejs Propošins atjaunoja liepājniekiem divu vārtu pārsvaru, bet Juris Perekrests vēlreiz samazināja to līdz vieniem vārtiem, realizējot skaitlisko vairākumu. Lai izrautu neizšķirtu, dundadzniekiem bija vēl sešas minūtes, divas no tām komanda nospēlēja vairākumā, tomēr gūt vēl vienus vārtus nesanāca.

PitStop komanda astoņos mačs izcīnījusi 20 punktus un ieņem otro vietu 1. Līgas turnīrā, bet par vienu maču un diviem punktiem vairāk šobrīd ir Olimpiskā centra Ventspils hokejistiem. Ar pieciem punktiem trešo vietu ieņem Dundaga, bet ceturtajā ierindojusies Tornado komanda, kuras rēķina ir viens punkts.

Šonedēļ hokeja čempionātā paredzētas divas otrās līgas spēlēs. Otrdien (21.30) tiksies VPP un Tornado 2, bet ceturtdien (20.00) spēkiem mērosies Kuldīga un Dundaga 2.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: