Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” izstrādājusi un Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniegusi poligona „Pentuļi” sadzīves atkritumu apglabāšanas tarifa projektu.

Sadzīves atkritumu apglabāšanas tarifa projekts neparedz pieaugumu pret spēkā esošo, bet tie koriģētiem, vadoties pēc pakalpojumu apjomiem un izmaksām. Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus var Pils ielā 12, 1. stāvā, Sanitārās tīrīšanas iecirknī, iepriekš sazinoties ar Inesi Mičuli (Tālr. 27875995).

Savukārt priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt PSIA Ventspils labiekārtošanas kombinātam (nosūtot pa pastu: Pils iela 12, Ventspils, LV- 3601, elektroniski pa e- pastu: vlk@ventspils.gov.lv vai nosūtot pa faksu: 63622354), kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (Rīgā, Brīvības ielā 55, faksa Nr.67097200) e-pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv.

26.martā plkst. 15 Ventspils digitālajā centrā notiks uzklausīšanas sanāksme, kurā interesanti var izteikt priekšlikumus un ieteikumus par izstrādāto tarifa projektu. Jāpiebilst, ka tarifu projekts stāsies spēkā tikai pēc tam, kad to būs izskatījusi un apstiprinājusi Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: