Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pasažieri un kolēģi lutina šoferes

Šodien daudzās darbavietās vīrieši sveic savas kolēģes Starptautiskajā sieviešu dienā. Jo īpaši palaimējies tām ventspilniecēm, kas savos kolektīvos ir mazākumā.

Būdiņi gaida lēmumu

13. martā notiks Bāriņtiesas sēde, kurā lems, vai Māra un Ainārs Būdiņi var kļūt par Daniela aizbildņiem. Trīsgadīgā zēna mātei ir atņemtas aprūpes tiesības.

2.lpp.

Viedoklis: „ Valsts nav mīloša māte ”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena. 

«Nākamnedēļ izšķirsies jautājums, vai Būdiņiem, kas uzņēmās rūpes par kaimiņu bērnu, valsts institūciju ierēdņi dos šiem cilvēciskajiem cilvēkiem aizbildņa tiesības.»

3.lpp.

Ir tiesības uz vārda brīvību

Latvijas Republikā ar likumu ir aizsargātas vienas no visvērtīgākajām cilvēka tiesībām – tiesības uz vārda brīvību.

4.lpp. Politika. Ventspilniece atgriežas Saeimā

Šodien Saeimā atgriežas no partijas Latvijai un Ventspilij ievēlētā Dana Reizniece-Ozola. Deputāte, kas parlamentā pārstāv Zaļo un Zemnieku savienības frakciju, par savu prioritāti izvirza cīņu par Latvijai izdevīgiem ES budžeta nosacījumiem.

5.lpp. Stils un mode. Andele Jandele arī Ventspilī  

Tiem, kam sirdij tuvs ir vintage un ir drosme papildināt jaunu apģērba kārtu ar rozīnītēm, ko iespējams atrast lietotu mantu tirdziņos, tagad arī Ventspilī būs tāda iespēja. Divas apņēmīgas ventspilnieces aizsākušas Andeli Jandeli. Pirmais tirdziņš jau aizvadīts, bet daudzi ar nepacietību gaida jau nākamo. 

Nākamā andele sekos 

Andeles Jandeles rīkotājas – ventspilnieces Agnese Mazale un Santa Atte – ir gandarītas par to, ka pirmā tirgošanās izdevusies, un sola, ka tradīciju turpinās. Interese bijusi liela, cenas – demokrātiskas un pērļu starp lietām – daudz.

Adīto aproču renesanse

Pulsa vietu sildītāji jeb maucīši 19. gs. beigās un 20. gs. sākumā bija Baltijas tautu tautas tērpa sastāvdaļa. Savulaik tieši kurzemnieces pērļotās aproces darīja visgreznākās, pārspējot krāšņumā skandināvietes, lietuvietes un igaunietes.

6.lpp. Sports. Velkonis paņem visu banku 

Virves vilkšanas kluba Velkonis sportisti lieliski nodemonstrēja, ka arī ziemā viņi ir teicamā sportiskajā formā.

Zaudējums Štelmahera zvaigznēm 

Klāt izšķirošie notikumi Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijas regulārajā turnīrā, kurā priekšpēdējā spēlē sāpīgu zaudējumu savā laukumā cieta BK Ventspils, kas ar 87:89 (19:24, 22:16, 23:30, 23:19) piekāpās Roberta Štelmahera trenētajai vienībai Pieno Žvaigzdes.

7.lpp. Pašvaldība informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: