Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina aktīvus un apkārtējai videi draudzīgi noskaņotus jauniešus vecumā no 14 līdz 27 gadiem piedalīties Konrāda Adenauera fonda (Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS)) organizētajā vides projektu konkursā.

Labākais pieteikums saņems naudas balvu 2000 latu projekta īstenošanai.


Konkursa mērķis ir aicināt jauniešus apzināties savas iespējas sekmēt videi draudzīgu domāšanu un rīcību. Ikviens no mums, tikai nedaudz mainot ikdienas ieradumus, var pozitīvi ietekmēt vidi, kurā dzīvojam, piemēram, samazinot elektrības patēriņu ikdienā, izvēloties pārvietoties ar velosipēdu, nevis mašīnu, attiecoties pret vidi draudzīgi un sargājot to.


Konkursa noteikumi paredz, ka jauniešiem individuāli vai grupās jāizstrādā projekta pieteikums, apzinot konkrētas problēmas cēloņus un meklējot tai atbilstošus risinājumus. Dalībnieki aicināti iesniegt dažādas formas un satura projektus, kurus vieno vides aizsardzības, enerģijas un klimata tematika. Galvenais darbu vērtēšanas kritērijs - radošums un inovatīva pieeja.


Projekta pieteikumus var iesniegt, nosūtot tos pa pastu līdz 2012. gada 31. janvārim (pasta zīmogs) Ievai Jēkabsonei, Konrad-Adenauer-Stiftung, Elizabetes ielā 85a, LV-1050, Rīgā.


Projektu konkursa apraksts un anketa pieejama KAS mājaslapā.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: