Ventspils Profesionālās vidusskolas direktore Kristīne Vāgnere uzsvera, ka viņa vēlējās saviem audzēkņiem sarūpēt labāko iespēju apgūt deju.

Saprotot, ka daudzus gadus interešu izglītība skolā bijusi atstāta novārtā, neskatoties pat uz to, ka pilsētā ir lielisks piedāvājums arī ārpus skolas, nolēmu radīt jaunas, aizraujošas iespējas arī mūsu mācību iestādes jauniešiem. Turklāt mana vēlme bija, lai viņiem tiktu pats labākais, tādēļ esmu gandarīta, ka izdevās atvilināt uz Ventspili, uz mūsu skolu, tādus dejas profesionāļus kā Agris Daņiļevičs, Markuss un pārējie fantastiskie Dzirnu pasniedzēji.

Kā tagad redzu, arī jaunieši ir ieinteresēti, viņi mainās, bet pirmajās uzstāšanās reizēs bija gandarījums gan mums, skolas pedagogiem, gan viņiem pašiem. Tomēr viens no lielākajiem saviļņojuma brīžiem šajā Ziemassvētku laikā man bija audzēkņu priekšlikums sniegt koncertu Ventspils vientuļajiem vecajiem ļaudīm pansionātā Selga. Ja viss izdosies un mēs šo ieceri īstenosim, pie viņiem nākamā gada sākumā dosies gan skolas koris, gan dejotāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: