17.decembrī pirmo reizi Ventspilī Liepājas uzņēmums LAUMA LINGERIE rīko izbraukuma izpārdošanu "Lielā noliktavas tīrīšana".

Izpārdošanā ventspilniekiem tiks piedāvāta lieliska iespēja iegādāties iepriekšējo sezonu veļas izstrādājumus - dažādu formu krūšturus un biksītes, kā arī naktsveļas izstrādājumus, krekliņus, peldkostīmus - par cenu sākot no Ls 0,50 gabalā.

Līdz šim šāda veida izpārdošanas ir tikušas organizētas Liepājā un arī Rīgā, kur tās ir guvušas lielu atsaucību un bijušas ļoti kupli apmeklētas.

Izpārdošanas mērķis ir dot iespēju interesentiem par īpaši draudzīgām cenām iegādāties dažādus veļas izstrādājumus, kas dažādu iemeslu dēļ ir "aizķērušies" uzņēmuma noliktavā - vecāku sezonu kolekciju atlikumi, izstrādes paraugi u.c. Veļu būs iespējams iegādāties dažādos izmēros, t.sk.arī ļoti lielus izmērus, kā 100-120 GHJ

Esat laipni gaidīti sestdien, 17.decembrī no plkst.10.00 līdz 18.00, Sporta namā "Centrs", Brīvības ielā 14!

Savukārt šīs sezonas "Rudens/Ziema 2011/2012" kolekcijas veļas izstrādājumi pilnā klāstā tiek piedāvāti "Lauma Lingerie" veikalos visā Latvijā. Kopumā Latvijā darbojas 15 "Lauma Lingerie" veikali, no kuriem 8 atrodas Rīgā, lielākajos tirdzniecības un iepirkšanās centros. AS LAUMA LINGERIE produkcijas zīmoli ir LAUMA LINGERIE un LAUMELLE. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 250 darbiniekus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: