Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Dzimstības vārdā pētīs sievietes

Dakteris Rauls Vēliņš ar domubiedriem iecerējis aptaujāt ancenieces un jūrkalnietes, lai secinātu, kāds pašvaldības atbalsts viņām palīdzētu pieņemt lēmumu par bērniņa laišanu pasaulē.

Lāzerstaru iekārtas biedē šoferīšus

Ventas tilta abos galos parādījušās fotoradariem līdzīgas iekārtas, kas pārbiedējušas daudzus autovadītājus. Izrādās, panikai neesot iemesla.

2.lpp.Viedoklis: «Gudrus bērnus», laikraksta Ventas Balss galvenā redaktore Gundega Mertena

«Paruna saka, ka vieglāk ir veselu mežu uzaudzināt, nekā vienu bērnu. Kas to vēlas apstrīdēt, nav stādījis un kopis ne mežu, ne audzinājis bērnu. Vai arī to ir darījis, nevērtējot rezultātu.»

3.lpp.

Nodedzina futbola cerību autobusu

Pagaidām nenoskaidroti ļaundari Pārventā nodedzinājuši jaunatnes futbola klubam Ventspils olimpiskā cerībapiederošu autobusu, ar kuru jaunie censoņi vadāti uz treniņiem un sacensībām.

Jaunas liecības pedofilijas lietā

Par pedofilijā apsūdzēto 50 gadus veco ventspilnieku parādās arvien jauna informācija saistībā ar viņa neķītrajām darbībām internetā.

4.lpp. Veselība. Vai viegli būt veģetārietim?

Psiholoģijas maģistre Solveiga Siliņa ir daļēja veģetāriete. Viņa kopā ar augļiem un dārzeņiem uzturā lieto arī olas, zivis un piena produktus. Taču jau 13 gadu neēd gaļu. No tās atteikusies kāda literāra darba iespaidā.

Pāreja uz ziemas laiku veselību nemaitā

Pagājušajās brīvdienās, pulksteņa rādītājus pagriežot stundu atpakaļ, Latvijā notika pāreja uz ziemas laiku.

5.lpp. Izglītība. Tā izskatās Ventspils Augstskolas Ziemeļu korpuss

6.lpp. Sports. Daiļslidotājiem veiksmīga pirmā pārbaude

Starptautiskās daiļslidošanas sacensības Ventspils pērlepriecēja ne tikai ar rekordskaitu dalībnieku, bet arī ar mūsu sportistu sekmīgu sniegumu, ko atzinīgi novērtēja arī daiļslidošanas trenere Jeļena Rižika.

Mūsējiem godalgas Baltijas kausā

Sporta kluba Favorīts sportisti izcīnījuši vienpadsmit medaļu teikvondo turnīrā Baltijas Olimpiskais kauss.

7. lpp. Intervija. Ikdiena un spožums Ventspils arhitektūrā

Arhitektūra sākas ar ideju. Ventspils galvenā arhitekte DAIGA DZEDONE neslēpj, ka dažreiz riskē, uzticoties novatorisku ideju autoriem. Tas attaisnojies, jo Ventspils pamatoti var lepoties ar būvēm, kas ievērību guvušas ne tikai Latvijas mērogā, bet pamanītas arī pasaules līmeņa skatēs. Taču ikdienas darbā risināmi arī pavisam vienkārši jautājumi un problēmas. Šoreiz saruna par tām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: