Trešdien plkst. 19 koris „Kaiva” aicina klausītājus uz vārdadienas koncertu ”Mīlestības dziesma” Pārventas bibliotēkā.

Ar skaisti rudenīgu laiku ir pienākusi oktobra nogale, kad kalendārā iezīmēta Kaivas vārda diena. Tāpēc koris “Kaiva” ir sasparojies koncertam, ko kā katru gadu šajā dienā sniedz saviem klausītājiem.

Pagājušajā sezonā koris bija izveidojis programmu „Ar mīlestību apkārt pasaulei”, kurā dziedāja dziesmas par mīlestību dažādās pasaules valodās. Šogad jauna programma- „Mīlestības dziesma”.

Jaunā sezona korim nākusi ar pārmaiņām. Daži dziedātāji devušies dzīvot citur, savukārt citi ir iedzīvojušies Ventspilī un atraduši vietu “Kaivā”. Izmaiņas ir arī diriģentu sastāvā- otro diriģenti Viju Fogeli nomainījusi Ventspils vīru kora diriģente Lorija Cinkuss.

Trešdienas koncertā klausītājiem skanēs dziesmas gan korim, gan solistiem. Solo sniegumā klausītāji dzirdēs kora diriģentes Gintu Rūsi un Loriju Cinkuss, kora prezidenti Ingu Berķi un Oskaru Berķi, ilggadējos kora dziedātājus un patriotus Anitu Birzgali un Egilu Avotiņu, Viku Kohu un Vandu Siliņu, kā arī kora ģitāristu ansambļa virsvadītāju Agri Siliņu.

Koncerts ir bezmaksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: