Ventspils ventus saņēmuši jau 9594 cilvēki, bet mājas lapas www.visitventspils.com Ceļojuma konstruktorā klipus izveidojuši 420 cilvēku, no kuriem 97 Tūrisma informācijas centrā arī saņēmuši solītos piecus simtus.

Ventus saņēmuši ceļotāji no Krievijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Nīderlandes un Vācijas. Vairāki no viņiem Tūrisma informācijas centra darbiniekiem izteica atzinību interesantajai akcijai un bija pārsteigti par ventspilnieku patriotismu, kas liek tiem tik aktīvi doties ventus saņemt. Lai arī ventu izsniegšana darba dienās notika deviņas stundas un strādāja trīs darbinieki, 10 līdz 15 minūšu gara rinda veidojās ik dienas, arī sestdienās un svētdienās.

Šobrīd ventu izsniegšana ir pārtraukta līdz 2.novembrim, kad būs nodrukāta nākamā ventu partija – ceturtais un piektais miljons. Nedēļu garais pārtraukums nepieciešams, lai uz Latviju atvestu speciālu papīru ventu drukāšanai un garantētu Ventspils naudas drošību pret viltojumiem.

Kā jau solīts, līdz 1.decembrim 300 ventus dāvanā saņems ikviens Tūrisma centra apmeklētājs, bet klipa veidotāji, uzrādot unikālo kodu, iegūs 500 ventus.

Arvien paplašinās arī ventu izmantošanas vietu skaits un pieejamo pakalpojumu klāsts. Jau 22 vietās, norēķinoties ar ventiem, var saņemts dažādas atlaides. Klāt nākuši tādi pakalpojumi kā izjādes ar zirgiem, solārija studijas pakalpojumi, izrāžu un pasākumu apmeklējumi. Interesi par iespēju pieņemt ventus izrādījis arī kāds kurjerdienests un degvielas tirgotājs.

Pirmajās desmit akcijas dienās ar ventiem 119 cilvēki norēķinājušies Livonijas ordeņa pilī, 89 Ūdens piedzīvojumu parkā, 60 Planetārijā un viens pasūtījis Karlīnes picu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: