Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pēc ventiem milzu pieprasījums

Jauno Ventspils naudu – ventus – iegūt grib daudzi. Vieni to vēlas glabāt kā suvenīru, citi paredzējuši tērēt.

Policija norakstījusi aitu slepkavošanu

Aitkopis no Piltenes puses uzskata, ka policija nav pienācīgi veikusi savu darbu, jo bez jebkādas izmeklēšanas pieņēmusi lēmumu par atteikšanos uzsākt administratīvo lietvedību.

2.lpp. Viedoklis: «Pasaka par mājdzīvniekiem», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Ilona Kursīte

«Negribētu, nemīlētu kaķu pulki piepilda pagrabus, vasarnīcu teritorijas...»

3.lpp.

Pīpē un dzer uz nebēdu

Laikā, kad tauta grimst aizvien lielākā nabadzībā, pieaug komunālo maksājumu parādi un pasliktinās iedzīvotāju veselība, alkohola un tirdzniecības apjomi turpina pieaugt. Stiprais Apinītis ir viena no pieprasītākajām precēm lauku veikalos. Valsts kopējais budžets, pateicoties tam, piepildās, bet līdzekļu veselības aprūpei – trūkst.

Meklē idejas Lielajam laukumam

Ventspils pašvaldība nopietni izvērtē Lielā laukuma labiekārtošanas iespējas. Svarīgi, lai Ventspils centrālās daļas tēls ne tikai iekļautos jau esošajā apbūvē, bet arī kļūtu par unikālu un atpazīstamu pilsētas zīmolu Latvijā un ārpus tās.

4.lpp.

Uzsāk cīņu par izdzīvošanu

Ventspilī darbojas 17 dārzkopības sabiedrības. Ziemā to tukšajās dārza mājiņās gaudo vien vējš. Kamēr to saimnieki omulīgi sildās savos pilsētas dzīvokļos, dārzos par izdzīvošanu cīnās simtiem pamestu un savvaļā savairojušos kaķu.

5.lpp. Kultūra

Ventiņš kopā ar brālēnu dziedās savējiem

«Esmu pārsteigts, ka biļetes uz mūsu koncertu – praktiski bez reklāmas – tika izpirktas ļoti ātri. Un tas tikai apliecina to, ka mēs ar Dzintaru esam Ventspilī gaidīti viesi un pilsēta ir lielo mūzikas notikumu centrs,» saka mūziķis Kaspars Antess.

Studijas un mākslinieces veiksmīgās derības

Teātra namā, 1. ģimnāzijā un Jaunrades namā aizvien var apskatīt Mārītes Klušas mākslas studijas 20 gadu jubilejai veltītas izstādes. Ilgāku vai īsāku laiku studiju apmeklējuši vairāk nekā 600 audzēkņu, bet 128 izvēlējušies ar mākslu saistītu profesiju.

Jaunie dziedās solo un duetos

Pēc nedēļas Mūzikas vidusskolā notiks Kurzemes mūzikas skolu kora klašu jauno solistu un duetu konkurss Jūras zvaigzne. Pasākuma noslēgumu piektdien svinēs pilī.

6.lpp. Sports

Puķītis spēlējas ar pretiniekiem

Lielisku uzvaru Danubia kausa izcīņas otrā posma sacensībās izcīnījis šorttrekists Roberto Puķītis, kas, spēlējoties ar saviem pretiniekiem, noteica arī pārējos godalgoto vietu ieguvējus.

«Velkonis» meklē papildinājumu

Notiks Olimpiskā centra «Ventspils» balvas izcīņa virves vilkšanā individuāli, kurā varēs piedalīties tikai tie jaunieši un pieaugušie, kas ar šo sporta veidu vēl nav nodarbojušies.

7.lpp. Intervija: Tēmēju uz kādu perspektīvu ārzemju komandu

Perspektīvais riteņbraucējs ANDRIS SMIRNOVS nule kā guvis vienu no lielākajiem panākumiem savā karjerā – izcīnījis desmito vietu pasaules U23 čempionātā, bet pats par to gan nav īsti gandarīts. Viņa plānos ir krietni augstākas vietas un dalība profesionāļos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: