Ventspils Augsto tehnoloģiju parks sadarbībā ar Kurzemes Biznesa inkubatoru un SEB banku Ventspilī organizē bezmaksas semināru ikvienam, kam ir domas par savu biznesu un vēlme kaut ko mainīt savā dzīvē.

Daudziem ir domas par savu biznesu un sapnis beidzot strādāt sev. Vairumam šo cilvēku ir arī sava biznesa ideja, kura dažādu apsvērumu dēļ netiek realizēta – vienam pietrūkst zināšanu un informācijas, citiem – finansiālā atbalsta. Svarīgi arī zināt, ka Tu neesi viens, bet Tev apkārt ir pieredzējuši cilvēki, kuri palīdzēs stiprināt pārliecību – jā, es to varu!

Tieši tāpēc Biznesa inkubatoru speciālisti, bankas un Jauno uzņēmēju centra pārstāvji semināra ietvaros palīdzēs uzdrošināties un spert pirmos veiksmīgos soļus uzņēmējdarbības pasaulē, kā arī atbildēs uz galveno jautājumu – kur iegūt finansiālo atbalstu biznesa uzsākšanai.

 

Seminārs Ventspilī notiks 2011.gada 11.oktobrī plkst. 16:00 Ventspils Augstskolā, Inženieru ielā 101, 7 auditorijā.

 

Semināra programma:

 

16:00 – 16:35

Kā efektīvi plānot jaunā uzņēmuma finanses

SEB Bankas eksperts

 

16:35 – 17:00

Finansējums uzņēmējdarbības uzsākšanai

Salvis Roga, VATP Biznesa inkubators

 

17:00 – 17:30

Uzņēmējdarbība- solis pretī neatkarībai un labklājībai

Andris Vulāns, Jauno uzņēmēju centrs

 

17:30 – 18:00

Kurzemē ražotā vīna un siera degustācija

Semināra ietvaros tiks prezentēts arī konkurss „Drosmīgu ideju atbalsta programma”, kurā labāko biznesa ideju autori balvā saņems klēpjdatorus, naudas balvu 1500,00 LVL, kā arī iespēju savu ideju attīstīt Biznesa inkubatoros.

Semināri notiks arī citās Kurzemes pilsētās:

Saldū: 2011.gada 04.oktobrī

Talsos: 2011.gada 05.oktobrī

Kuldīgā: 2011.gada 06.oktobrī

Liepājā: 2011.gada 12.oktobrī

 

Piesakieties semināram, zvanot: 29587029, vai sūtot e-pastu: natalija.lukasa@vatp.lv. Neaizmirstiet norādīt – kurā pilsētā apmeklēsiet semināru!

 

Semināru cikls notiek konkursa „Drosmīgu ideju atbalsta programma” ietvaros. Sīkāka informācija par Konkursu un Pieteikuma veidlapa ir pieejama partneru mājas lapās: www.vatp.lv, www.kbi.lv, www.seb.lv, kā arī konkursa mājas lapā: www.draugiem.lv/diap.

Vairāk informācijas:

Natālija Lukaša

Ventspils Augsto tehnoloģiju parks

Tālr.: +371 636 29661

E-pasts: natalija.lukasa@vatp.lv

www.vatp.lv, www.draugiem.lv/diap

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: