Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Tenisa korti ieguvuši jaunu veidolu

Olimpiskā centra Ventspils tenisa korti kļuvuši daudz piemērotāki šīs spēles cienītājiem. Tagad tie ir daudz modernāki, aprīkoti ar jaunu un mīkstāku segumu, uzstādīts ekonomiskāks apgaismojums, kā arī to izvietojums nu ir pareizajā ziemeļu–dienvidu virzienā.

Dzejnieki atrod pilsētas sirdi

Kurzemes Dzejas dienu daudzo notikumu virknē svarīgs punkts bija Rakstnieku mājas piektās dzimšanas dienas grāmatas atvēršana un domes stipendiju pasniegšana dzejniekiem Imantam Auziņam un Alisei Zariņai.

 

2.lpp. Viedoklis: «Beigtā zivs», laikraksta «Ventas Balss» galenā redaktore Gundega Mertena

«Šonedēļ jābūt ļoti vērīgiem, jo politiķi, kuriem nav labo darbu, ko parādīt, vēlētāju pievilināšanai centīsies ieskapēt ne tikai trīsreiz nocenotas zivis izcilā iepakojumā, bet vilks ārā arī vecos skeletus, kuri no biežas lietošanas vēl nebūs sabiruši pīšļos.»

3.lpp.

Dārznieki apskata leišmali

Pagājušajā sestdienā konkursa Pilsētas rota atzīmēto sakoptāko un mūsdienīgāko privātmāju dārzu īpašnieki, veidotāji un kopēji devās ekskursijā uz Liepājas novada un kaimiņzemes Lietuvas pilsētas Palangas skaistākajiem dārziem.

Atejas papīram pietiek

Drīzumā izglītības iestādēs tiks organizētas vecāku sapulces, kurās viens no jautājumiem būs vecāku fondu naudas. Ventas Balss skaidro, kādiem mērķiem tā parasti tiek tērēta.

4.lpp. «Ūdeka» informē

Ar svētkiem atklāj jaunās ielas

Nedēļas nogalē Pulkveža un Virves ielas krustojumā valdīja neierasta rosība. Tur notika svinības par godu projektā Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī, III kārta 2010. un 2011. gadā paveiktajam – ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūvei 25 ielu posmos privātmāju rajonos Gāliņciemā, Žāžciemā un Krēķciemā.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Riteņbraucējiem spēcīgs pārbaudījums

Kāpumi, viltīgi nobraucieni, smiltis un sarežģīti pagriezieni – tas viss un vēl citas grūtības Ventspils Piedzīvojumu parka trasē bija jāpārvar TREK -PHILIPS MTB velobrauciena dalībniekiem.

Podpalijs atgriežas ar svarīgu uzvaru

Pēc piecu spēļu diskvalifikācijas pie komandas vadīšanas Latvijas Virslīgas turnīrā atgriezies tās galvenais treneris Sergejs Podpalijs. Viņa parādīšanās uz ventspilnieku komandas soliņa bija ļoti veiksmīga – ar 2:1 (0:0) tika pārspēta Daugavpils Daugava, viena no pretendentēm uz zelta medaļām.

7.lpp. Intervija: Svarīgās zīmes atrodas sarunās

Ventspils Augstskolas mūžizglītības projektu vadītāja ILZE BUŅĶE caur un caur ir kultūras cilvēks. Viņas smalkjūtīga dvēsele uzzied pēc katras labas izrādes, koncerta un saturīgas grāmatas izlasīšanas. Ilze vēlas, lai reģionos ir tikpat krāšņa kultūras dzīve kā Rīgā, un viens no viņas sapņiem saistās ar vasaras universitātes izveidi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: