Sestdien plkst. 18.00 Lielajā laukumā notiks Latvijas karaoke čempionāta Ventspils reģionālais fināls – konkursa atlase.

Konkursa atlasē ir aicināti piedalīties neprofesionāli dziedātāji, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu. Konkurss notiks sieviešu un vīriešu kategorijā. Dalība konkursā ir bez maksas. Iespējams arī šogad kāds tieši no Ventspils iegūs Latvijas karaoke čempiona titulu kā pagājušajā gadā to paveica Ieva Bernšteina.

Latvijas karaoke čempionāts norisinās no jūnija līdz septembrim otro gadu pēc kārtas. Konkurss notiek četrās kārtās: atlases turnīrs, reģionālais fināls, Latvijas pusfināls, Latvijas fināls. Atlases turnīri notiek konkursa atlases vietās laika posmā no 1. jūnija līdz 11. septembrim, reģionālie fināli laika posmā no 12. līdz 18. septembrim. Konkursa atlases, kas norisinās pilsētas svētku ietvaros, tiek pielīdzinātas reģionāliem fināliem. Latvijas pusfināls un fināls notiks laika posmā no 19. līdz 25. septembrim.

Labākie katrā no divām kategorijām - sieviešu un vīriešu iegūs:

  • tiesības pārstāvēt Latviju IKC2011 Internacional Karaoke Championship;

  • apmaksātu ceļojumu vienai personai 250 latu vērtībā;

  • sava demo albūma ierakstu profesionālajā skaņu ierakstu studijā;

  • balvas no atbalstītājiem.

Otrās un trešās vietas ieguvēji katrā no divām kategorijām - sieviešu un vīriešu - iegūs savas demo dziesmas ierakstu profesionālajā skaņu ierakstu studijā un balvas no citiem atbalstītājiem.

Foto- pagājušā gada Latvijas fināla uzvarētāja ventspilniece Ieva Bernšteine.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: