Izsludināts ikgadējais konkurss, kurā noteiks labākās tūristu mītnes Ventspilī.

Ventspils dome jau piekto gadu vērtēs visus izmitināšanas uzņēmumus, kas savu saimniecisko darbību veic pilsētas administratīvajā teritorijā un kas ir reģistrēti Ventspils Tūrisma informācijas centra datu bāzē.

Pašlaik Ventspilī naktsmājas piedāvā 88 izmitināšanas vietas, kurās var izmitināt 1935 cilvēkus. No tām sešas ir viesnīcas ar 526 vietām, 15 viesu mājas ar 298 vietām, 12 brīvdienu mājas ar 103 vietām, 17 naktsmītnes privātmājā ar 193 vietām, pieci hosteļi ar 510 vietām, viens kempings ar 172 vietām un 32 dzīvokļi ar 133 vietām.

Konkursa dalībniekus vērtēs piecās kategorijās - viesnīcu, viesu namu, brīvdienu māju, privātmājās izveidoto naktsmītņu un hosteļu jeb jauniešu mītņu grupās. Naktsmītņu izvērtēšanu veiks neatkarīgu ekspertu komisija. Eksperti izmitināšanas uzņēmumus apmeklēs klātienē, kā arī veiks pārbaudes sazināšanos pa tālruni un elektronisko pastu.

Katrā grupā tiks noteikti pirmo trīs vietu ieguvēji. Trīs darbiniekiem no katra uzņēmuma, kas iegūs kādu no godalgotajām vietām, tiks dota iespēja piedalīties pašvaldības apmaksātās mācībās. Pirmo vietu ieguvēji saņems arī tiesības bez maksas izvietot reklāmas laukumu par savu izmitināšanas uzņēmumu 2012.gada Ventspils tūrisma brošūrā un kartē.

Otro vietu ieguvēji saņems iespēju savu reklāmu bez maksas izvietot 2012.gada Ventspils tūrisma brošūrā. Savukārt trešo vietu ieguvēji saņems iespēju bez maksas izvietot savu reklāmu 2012.gada Ventspils tūrisma kartē. Visiem pirmo trīs vietu ieguvējiem būs iespēja 2012.gada laikā bez maksas izvietot sava uzņēmuma reklāmas banneri Ventspils tūrisma mājaslapā.

Uzvarētāju apbalvošana notiks Pasaules tūrisma dienai veltītā pasākumā Ventspilī septembra beigās.

Foto no ventasbalss.lv arhīva: izmitināšanas uzņēmumu apbalvošana pagājušajā gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: