2012.gada valsts budžeta projekts valdībā būtu jāiesniedz līdz 15.augustam, - svētdien paša apmaksātā raidlaikā LNT sacīja Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

1.jūlijā preses konferencē Ventspilī, kad Lembergs paziņoja par lēmumu brīdināt premjera Valda Dombrovska vadīto valdību un parādīt tai dzelteno kartīti, jo viņam nepieņemams šķietot veids, kā apvienība "Vienotība" risina jautājumu par pensiju indeksēšanu, Ventspils mērs kā budžeta projekta iesniegšanas laiku minēja 1.augustu.

"Es šodien gribētu izteikt Dombrovskim vēl vienu uzdevumu - finanšu ministram un Dombrovskim jānodrošina valsts budžeta 2012.gadam iesniegšana izskatīšanai valdībā līdz šī gada 1.augustam. Lai nebūtu tā, kā pavisam nesen, kad neiesniedz valsts budžetu, viņš nav zināms, un pirms vēlēšanām sola vienu, bet pēc vēlēšanām dara ko citu," tā 1.jūlijā sacīja Lembergs.

Arī svētdien LNT apmaksātajā raidlaikā Lembergs atkārtoja, ja budžeta projekts netiks iesniegts valdībā līdz 15.augustam, sanāk, ka ""Vienotība" gada laikā jau otro reizi gatavojas piemānīt vēlētājus".

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: