Nākamajā nedēļā Talsu ielā 1 darbu uzsāks jauna zupas izsniegšanas vieta. Zupas virtuvi apkalpos SIA ,,Betānija”, kas Ventas kreisā krasta iedzīvotājiem sadarbībā ar Sociālo dienestu šo pakalpojumu sekmīgi nodrošina jau daudzus gadus.

Zupas virtuves pakalpojumu var izmantot krīzes situācijā nonākušas ģimenes (personas), kurām objektīvu apstākļu dēļ ir ierobežota vai nav iespēja saņemt pietiekamu uzturu.

SIA ,,Betānija” Talsu ielā 1, zupas virtuves pakalpojumu sniegs katru darba dienu no plkst.14.00 -16.00. Pašlaik Pārventā zupas virtuves pakalpojumu jau var saņemt Embūtes ielā 10, kur pakalpojumu nodrošina nodibinājums ,,Fonds ,,Ventspils kristiešu centrs”” no pirmdienas līdz sestdienai – no plkst.13.00-14.00.

Turpmāk saņemt siltu ēdienu Pārventas iedzīvotājiem noteikti būs ērtāk, jo īpaši cilvēkiem gados un ģimenēm ar bērniem, ņemot vērā, ka pakalpojums būs pieejams divās dažādās vietās. Tāpat pārventniekiem, līdzīgi kā Ventas kreisā krasta iedzīvotājiem, būs izvēles iespējas, kurā vietā paēst.

Ventas kreisā krasta iedzīvotāji tāpat kā līdz šim siltu ēdienu var saņemt Platā ielā 11, (SIA ,,Betānija”) no pirmdienas līdz sestdienai – no plkst.16.00- 18.00, svētdienās – no plkst.9.00-10.00 .

Zupas virtuve Loču ielā 8, (biedrība ,,Integrācijas centrs ,,Atvērtās durvis””) Ventspils iedzīvotājiem pakalpojumu sniedz no pirmdienas līdz sestdienai - no plkst.12.00-13.00.

Vasaras laikā zupas virtuves pakalpojumu izmanto aptuveni 150 cilvēku, ziemas periodā šis skaits ir lielāks.

Talsu ielā 1, Ventspilī, SIA ,,Betānija” turpmāk izsniegs arī pārtikas produktu komplektus, kas tiek dalīti, īstenojot Eiropas Komisijas programmu vistrūcīgākajām personām. Pirmo reizi Pārventas iedzīvotājiem šie pārtikas komplekti tiks izsniegti 4.jūlijā, par turpmākiem pārtikas produktu izsniegšanas laikiem SIA ,,Betānija” iedzīvotājus informēs atsevišķi.

Sākot no š.g.18.jūnija pārtikas produktu komplektus, atbilstoši programmai, ir tiesības saņemt ne tikai trūcīgām personām (ģimenēm), bet arī maznodrošinātām personām (ģimenēm), kā arī tām personām (ģimenēm), kuru ienākumi uz katru ģimenes locekli pēdējo trīs mēnešu laikā nepārsniedz Ls 150 (uzrādot normatīvajos aktos par veselības aprūpes organizēšanu un finansēšanu paredzēto pašvaldības izsniegto izziņu), kā arī personām (ģimenēm), kuras ir saņēmušas vienreizējo pašvaldības palīdzību ārkārtas situācijā, ja minēto faktu apliecina pašvaldības sociālais dienests.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: