Projektu par jauniešu informācijas punkta pilnveidošanu tuvākajā laikā paredzēts reklamēt Pārventas bibliotēkā un arī vienkārši pilsētas ielā.

Sestdien risināsies Pārventas svētki, un to laikā šī Ventas krasta bibliotēkā tiks demonstrēta Skolēnu pašpārvalžu padomes un biedrības „Ventspils Jauniešu dome” prezentācija par projektu „Ventspils jauniešu informācijas punkta pilnveide” .

Savukārt 24. maijā no plkst. 14 pilsētas ielās tiks rīkots pasākums, lai informētu par šo projektu un veicinātu tā atpazīstamību. Šī pasākuma gaitā būs iespēja iegūt sulīgu un gardu augli, kas simbolizē Ventspils jauniešu informācijas punktu.

Projekta „Ventspils jauniešu informācijas punkta pilnveide” mērķis ir pilnveidot jaunatnes informācijas sistēmu Ventspilī, nodrošinot jauniešu informēšanu un konsultēšanu par tādiem jauniešiem aktuāliem jautājumiem, kā jauniešu nodarbinātību, brīvprātīgo darbu, neformālo izglītību, sociālo aizsardzību un sportu.

Pateicoties uzvarai projektu konkursā „Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībā”, projekts „Ventspils jauniešu informācijas punkta pilnveide” ir ieguvis finansējumu tālākai projekta attīstībai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: