Ventspilī darbojošais drukas uzņēmums SIA “TechGym” izstrādā digitālu platformu “Upprint studio”, kurā ikviens interesents var radīt savu unikālo dizainu, veidojot personalizētus produktus.

Personalizētu apdrukas produktu ražošanas uzņēmums SIA “TechGym”, kurš atrodas Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā, īsteno “Tiešsaistes dizaina darbnīca un produktu personalizācijas terminālis” (projekta Nr. NAGS1-IES-2021/23, līguma Nr. NP-2022/68).

Projekta mērķis ir izstrādāt digitālu platformu “Upprint studio”, ar kuras palīdzību būs iespēja izveidot produktu dizainus un tā paredzēta interjera, dekora un pašlīmējošo produktu apdrukai pēc pieprasījuma.

Attiecībā pret tradicionālo interjera, dekora un pašlīmējošo produktu ražošanas un izplatīšanas veidu, jaunizveidotā platforma atvieglos personalizētu produktu ražošanu un uzglabāšanu vairumā, samazinot izmaksas, atstājot pozitīvu ietekmi uz vidi.

Platformas mērķauditorija ir patērētāji, kas veic dari-pats (do-it-yourself) būvniecības vai interjera darbus, vecumā no 18 līdz 65 gadiem un jebkurš internetveikala īpašnieks, kurš piedāvā personalizētus produktus.

26. martā Ventspilī notika informatīvs pasākums par projekta aktivitātēm. Tikšanās laikā tika prezentēta projekta kopīgā vīzija mērķu sasniegšanai. Tāpat tika apspriesti projekta plānotie rezultāti, jau paveiktās un gaidāmās aktivitātes.

Projektu īsteno SIA “TechGym” sadarbībā ar International Developement Norway AS, Ltd.

Projekta kopējās izmaksas ir 157 308,04 EUR, kur programmas līdzfinansējums ir 110 115,62 EUR, bet pašu līdzfinansējums ir 47 192,42 EUR.

Projekts tiek īstenots Norvēģijas finanšu instrumenta 2014.-2021. gada perioda programma “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi” neliela apjoma grantu shēmas “Zaļo inovāciju un informācijas un komunikācijas tehnoloģiju produktu izstrāde” ietvaros un to plānots pabeigt līdz 30. aprīlim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: