Kārtējā partijas Latvijai un Ventspilij kopsapulcē par savu darbu Saeimā ziņoja Dana Reizniece, Gundars Daudze un Jānis Vucāns, turklāt tika papildinātas arī biedru rindas.

Visi trīs partijas pārstāvji Saeimā uzsvēra, ka tas, ko viņiem jau izdevies un kas vēl tiks sasniegt nav tikai viņu vien sasniegums – tas ir komandas darbs, jo arī pašvaldības pārstāvji regulāri ierodas Rīgā. Piemēram, veiksmīgi aizstāvēti investīciju projekti vai dažādu ārvalstu politiķu vizītes Ventspilī, kurām varētu sekot konkrēti līgumi par sadarbību. «Pateicoties tieši Ventspils komandas saliedētajam darbam līdz šim izdevies realizēt to, ar kādām domām devāmies uz Saeimu,» pārliecināts Vucāns.

Savukārt Daudze piebilda, ka dažus ventspilniekus, piemēram, Gunti Blumbergu, vienkāršāk esot sastapt Rīgā, jo viņš joprojām regulāri apmeklē Saeimu, lai rūpētos par dažādu ventspilniekus interesējošu jautāju risināšanu. «Domāju nebūs pārspīlēti teikt, ka Blumbergs bija līdz šim labākais Saeimas tautsaimniecības komisijas vadītājs. Tagad pat mēdz lietot tādu jēdzienu Blumberga laiki,» atklāj Daudze, kurš ir pieredzējušākais no pašreizējā ventspilnieku trio un šobrīd pilda Saeimas priekšsēdētāja biedra pienākumus.

Desmitā sasaukuma debitanti Vucāns un Reizniece atzīst, ka, dodoties uz darbu Saeimā, katram bija joma, kurā cerēja darboties, taču dzīvē izrādījies pavisam citādāk. «Domāju, ka varētu strādāt izglītības, kā arī uzņēmējdarbības attīstības un darba vietu radīšanas jomās, kurās darbojos arī Ventspilī. Tomēr tagad strādāju juridiskajā komisijās, Eiropas lietu komisijā, sporta apakškomisijā un korupcijas novēršanas apakškomisijā,» stāsta Reizniece, atklājot, ka viņas izvēle par labu politikai bija pamatota ar pārliecību, ka Latvijai vajadzīgi jauni, gudri, strādāt griboši politiķi ar nestandarta domāšanu. «Cerēju, ka es tāda esmu,» sacīja deputāte.

Kopsapulcē partijas Latvijai un Ventspilij rindas arī papildinātas ar trim jauniem biedriem. Ingrīda Eklone uzņemšanai partijai bija rekomendējusi divus kolēģus no Bīvniecības inspekcijas Jurģi Rasu un Lauru Balandiņu. Savukārt Maija Krūkle ieteica «politiski aktīvu pensionāru» Edgaru Jurbergu. Visu trīs kandidatūras kopsapulces dalībnieki atbalstīja bez iebildumiem un pamatīgas iztaujāšanas.

Apskati foto

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: