Ventspils Pašvaldības policija 31. janvārī sniedza palīdzību divām seniorēm, kuras veselības stāvokļa dēļ pašas nespēja nokļūt mājās.

Plkst. 16.44 Ventspils Pašvaldības policija saņēma izsaukumu no kādas personas, kura informēja, ka Lielajā prospektā uz ielas atrodas gados vecāka sieviete, kura nespēka dēļ pati nespēj nokļūt mājās. Notikuma vietā ieradās tuvākā patruļekipāža. Seniore skaidroja, ka ir grūtības ar pārvietošanos, nepietiek spēka, lai nokļūtu mājās, taču nav nepieciešamība izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu. Pašvaldības policijas inspektori seniori nogādāja mājās.

Plkst. 16.51 Pašvaldības policija saņēma izsaukumu arī no kādas personas, kura informēja, ka Talsu ielā atrodas gados vecāka sieviete, kura izskatās apmaldījusies. Pašvaldības policijai nekavējoties ierodoties notikuma vietā tika noskaidrots, ka seniore ir apmaldījusies un nespēj atrast mājas. Pašvaldības policijas inspektori noskaidroja, kur dzīvo sieviete un nogādāja viņu mājās pie tuviniekiem.

Ventspils Pašvaldības policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri nepalika vienaldzīgi un informēja policiju par šīm grūtībās nonākušām personām!

Ventspils Pašvaldības policija atgādina, ka nepieciešamības gadījumā ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot - 110 vai Ventspils Pašvaldības policijai - 63680808; 28680808.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    reku 02.02.2023, 11:14:27

    Vai tad latviešu valodā būtu jālieto svešvārds "seniors/-e"?

  • -1
    Gārfilds 02.02.2023, 23:54:59

    Labi, ka ne 2 dzērājus.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: