Ja vēlaties, lai Jums būtu mirdzoša un kopta sejas āda, tad pirmais un svarīgākais priekšnoteikums, ir iegādāties piemērotu un kvalitatīvu sejas krēmu. Sejas krēmu piedāvājums ir plašs, kā tajā neapjukt, kam pievērst uzmanību izvēloties savai sejas ādai un vecumam piemērotu krēmu? Par to pastāstīsim šajā rakstā.

Ādas tips

Iespējams, ka kādam ir radies jautājums  - kāpēc ir jālieto sejas krēms? Primāri varam minēt trīs svarīgus iemeslus, kāpēc ikdienā ir jālieto sejas krēms. Pirmkārt, lai samitrinātu sejas ādu un tā nelobītos un nebūtu sausa. Otrkārt, krēms palīdz uzturēt sejas ādu gludu un tvirtu. Treškārt, palīdz novērst grumbu priekšlaicīgu parādīšanos.

Šie trīs argumenti ir gana svarīgi un nozīmīgi, lai sejas krēma izvēlei pieietu nopietni un atrastu to krēmu, kas ir visatbilstošākais.

Katram no mums ir kāds no tālāk minētajiem sejas ādas tipiem:
- normāla;
- sausa;
- taukaina;
- kombinēta;
- jutīga sejas āda.

Kā noteikt sejas ādas tip - paņemiet nedaudz samitrinātu salveti un pieceļoties no rīta pielieciet pie sejas ādas. Tik vienkāršs ir process, lai noteiktu savu sejas ādas tipu.

Ja salvete ir tīra un nav spīdīga, tad visdrīzāk, ka Jums ir normāla sejas āda. Turpretī, ja salvete ir tīra, bet pēc sejas mazgāšanas rodas sausuma vai savilkuma sajūta, tad ļoti iespējams, ka Jūsu sejas ādas tips ir sauss.

Ja pēc šādas pārbaudes salvete ir taukaina, tad attiecīgi Jums ir taukains sejas tips. Ja Jums ir kombinēta sejas āda, tad taukaini pleķi uz salventes būs redzami tikai dažās vietās.

Izjūtot kairinājumu un nepatīkamu sajūtu, uzliekot uz sejas mitro salveti, ļoti iespējams, ka Jums ir jutīga sejas āda. Protams, varat arī doties pie kosmetologa, lai noteiktu sejas ādas tipu. 

Kam pievērst uzmanību, iegādājoties sejas krēmu

Kā jau noskaidrojām, primārais ir zināt sejas ādas tipu. Lai kāds arī būtu Jūsu sejas ādas tips, iegādājoties sejas krēmu, veltiet laiku tam, lai noskaidrotu, vai krēma sastāvā ir kolagēns, retinols, hialuronskābe.

Šīs trīs svarīgās sejas krēma sastāvdaļas ir nepieciešamas ikviena sejas ādas tipa ikdienas kopšanā, lai seja būtu starojoša, kopta un tīra. 

Sejas krēmam ir jāpievērš uzmanība mainoties sezonām, jau īpaši mūsu platuma grādos. Kad vienā sezonā var būt ļoti vēss, bet jau nākamajā karsts. Līdz ar to arī jāseko līdzi tam, lai sejas krēms ir piemērots āra laikapstākļiem.

Zīmoli, kas piedāvā drošus, kvalitatīvus un ar tekstā minētajām vielām bagātus sejas krēmus ir Vichy un Bioderma. No šo ražotāju klāsta, sejas krēmu atradīs ikviena sejas tipa īpašniece. Sejas krēms ir burtiski pirmā nepieciešamības prece, kas ir jāiegādājas, ja domājat par savu sejas ādu ne tikai šodien, bet ilgtermiņā.

Sejas ādas tipu varat noteikt, neizejot no mājas, kā jau raksta sākumā minējām. Kā arī tādā pašā veidā, varat iegādāties sev piemērotu sejas krēmu. Atveriet e- veikalu 220.lv un meklējiet piemērotu krēmu pēc sava sejas ādas tipa. Meklētāja iespējams norādīt arī konkrētu ražotāju, ja zināt, kāda ražotāja krēmu vēlaties iegādāties.

Interneta veikala 220.lv priekšrocība ir iespēja preces saņemt ļoti operatīvi un burtiski jau nākamajā dienā sākt lietot savu jauno sejas krēmu. E- veikalā 220.lv varat atrast un iegādāties arī citus sejas kopšanas līdzekļus un dekoratīvo kosmētiku plašā klāstā. 

Lasi vēl