Ziemassvētku gaidīšanas un svinēšanas laiks patīk gan lielajiem, gan mazajiem. Tas ir laiks, kad katrs vēlas ticēt brīnumam un radīt ap sevi skaistu un krāšņu vidi, izrotājot un izdekorējot māju. Ne visi dekori ir jāiegādājas veikalā, ir virkne ar dekoriem un idejām, kuras var pagatavot un realizēt pašu spēkiem un padarot to par lielisku brīvā laika nodarbi visai ģimenei.

Idejas Ziemassvētku dekoriem

Protams, ka Ziemassvētku laiks nav iedomājams bez dažādām gaismiņu un lampiņu virtenēm un eglītes. Ja vēlaties eglīti mājās atnest laicīgi, tad priekšroka būtu jādod mākslīgajai eglei, kuras ir pieejamas visdažādākajos izmēros. Katru gadu arvien vairāk ģimeņu izvēlas mākslīgās egles, tādējādi esot draudzīgi dabai un videi.

Ienesot mājās, īstu egli, ir jārēķinās, ka tā ir jālaista un to nevārēs iekštelpās atstāt tik ilgu laiku, kā mākslīgo eglīti. Mākslīgo eglīti var iegādāties arī interneta vidē un saņemt, piemēram, ar kurjera starpniecību, līdz ar to Jums nav jāiziet no mājas, lai saņemtu savu svētku galveno mājas rotu - egli.

Laiks rotāt eglīti

Kad eglītei mājās īstā vieta ir atrasta, jāsāk domāt par rotājumiem, ko likt eglē. Ir lieliski, ja varat eglīti izdekorēt gan ar pašrocīgi veidotiem un grieztiem dekoriem, piemēram, papīra sniegpārslām, kā arī iekarināt kādu gaismas lampiņu virteni un bumbas.

Eglīšu rotājumi jeb bumbas ir iegādājami visdažādākajās krāsās un formās. Kā arī praktiski ir tas, ka veikali piedāvā nopirkt jau eglīšu rotājumu komplektus, kurā ir, piemēram, piecdesmit rotājumi, kas ir stilistiski līdzīgi.

Ir krāsas, kuras katru gadu ir topā eglīšu rotāšanai - zelta, sudraba, baltas, sarkanas un tumši zaļas krāsas rotājumi.

Ziemassvetku virtenes

Mirdzošās gaismas virtenes ir piemērots dekors Ziemassvētkiem un to gaidīšanas laikam, kad lielākā dienas daļa ir tumša, katrs cilvēks alkst savā ikdienā ienest kaut nedaudz vairāk gaismiņas un siltuma.

Gaismu virtenes varat lietot gan iekštelpās rotājot eglīti, logu ailes, kā arī ārā, lai dekorētu mājas fasādi vai arī eglīti, kas atrodas pagalmā. Gaismiņu virtenes ir tās, kas lielākajai daļai cilvēku saistās ar Ziemassvētkiem un spēj radīt skaisto un pacilājošo svētku sajūtu.

Plānojot mājas pagalma dekorēšanu, varam apgalvot, ka ne dekoru, ne gaismas virteņu pagalmā nekad nevar būt par daudz. Svētku laikā ir patīkami un sirdi sildoši skatīties uz krāšņi un pārdomāti izdekorētām mājām un to pagalmiem.

Lampiņu virtenes ir pieejams gan tādas, kas darbojas ar elektrības pieslēgumu, gan tādas virtenes, kuras darbojas ar saules enerģiju vai baterijām.

Kā vienu no lampiņu top veidiem vēlamies izcelt LED lampiņu aizkaru, kuru burtiski pie loga varat piestiprināt kā aizkaru, kas ir veidots no daudzām, mazām lampiņām. LED aizkars ar lampiņām visbiežāk ir ieslēdzams ar pulti, kas ļauj mainīt arī apgaismojuma veida režīmu.

Svētku laiks, kas iepriecina

Idejas Ziemassvētku dekoriem un pašus dekorus varat atrast interneta veikalā 220.lv, kas ir viens no lielākajiem e- veikaliem Latvijā, kas saviem pircējiem sniedz tik plašu un dažādu svētku dekoru klāstu. Iepērcieties e - vidē, izmantojiet īpašu Ziemassvētku piedāvājumu, lai ietaupītu savu laiku, kas īpaši pirms svētku un svētku laikā ir tik dārgs. Radiet svētku sajūtu pašu spēkiem un vērojiet prieku, lai emocijas, ko iegūsim pirmssvētku un svētku laikā, vēl ilgi var mūs iepriecināt un sasildīt.

Lasi vēl