Pašvaldība aicina zvejniekus līdz 30. novembrim pietiekties uz zvejas tiesību nomu Baltijas jūras Ventspils valstspilsētas piekrastes teritorijā 2022. gadam, gan komerciālajai, gan pašpatēriņa zvejai.

Lai nodrošinātu Zvejniecības likuma 7. panta sestās daļas prasības par prioritātes piešķiršanu komercsabiedrībām vai individuālajiem komersantiem, pēc zvejas rīku limitu sadales komerciālajai zvejai, tiks sadalīti atlikušie zvejas rīku limiti pašpatēriņa zvejai. Gadījumā, ja Zemkopības ministrijas 2022. gadam piešķirtais zvejas rīku limitu skaits būs pārsniegts, lai apmierinātu juridisko un/vai fizisko personu iesniegtos lūgumus par zvejas tiesību nomas līgumu noslēgšanu, Ventspils valstspilsetas pašvaldība organizēs zvejas tiesību nomas izsoles.

Iesniegumus var iesniegt elektroniski, sūtot tos uz e-pasta adresi dome@ventspils.lv, gadījumā, ja nav iespējams iesniegumu iesniegt elektroniskā veidā, tad to varat aizpildīt un iesniegt klātienē Jūras ielā 36, (pie dežuranta 1. stāvā iesniegumiem paredzētajā pastkastē).

Detalizētāku informāciju var saņemt Ekonomikas un iepirkumu nodaļā, tālrunis 63601191, e-pasts: ekonomika@ventspils.lv.

Iesniegums pieejams ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) 28.10.2021, 14:04:31

    Kas te vairs palicis,ko ķert?
    Strimalu reizēm no brēkliņa var atšķirt vienīgi pēc gludā vēdera;
    plekste knapi nosedz brokastu šķīvīti...
    Par doršām vispār nav ko runāt,tās tik vien kā piezveju var dabūt.A kādrei bij tādas,ka vašbļodā neietilpa - galva vienā pusē pāri malai,aste otrā pusē pa grīdu vazājās...
    Jūŗa izsmelta un pie*irsta piedevām.

  • 0
    DaceDucite 30.10.2021, 16:02:16

    Ku ir zivis?to i mazak?upes ari nav...dīvaini
    Varbūt tomer kimiskie ieroci vai kas tads?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: