Nodibinājums ''Ventspils Augsto tehnoloģiju parks'' sadarbībā ar SIA ''Aspired'' aicina ikvienu pieteikties virtuālajai tūrei 12. oktobrī.

Tiem, kuri veiks rezervāciju, būs unikāla iespēja izmantot SIA ''Aspired'' radīto attālināti vadāmo teleklātbūtnes, jeb teleprezences robotu un virtuāli apskatīt prototipēšanas darbnīcu un tās iekārtas. Katram interesentam rezervētajā laikā būs iespēja kontrolēt robotu izmantojot savu datoru un ar to izbraukāt prototipēšanas darbnīcu.

Prototipēšanas darbnīca izveidota projekta ''Eiropas nākamās paaudzes mazās pilsētas'' ietvaros, un tā izmantošana līdz 1. novembrim studentiem, uzņēmējiem un citiem interesentiem ir bez maksas.

Lai piedalītos 15 minūšu ilgā prototipēšanas darbnīcas virtuālajā tūrē, 12. oktobrī, laika posmā no 9 līdz 18, obligāti iepriekš jāpiesakās.

Plašāka informācija un pieteikšanās: https://www.vatp.lv/virtuala-ture-protlab  

Prototipēšanas darbnīcas mērķis ir veicināt jaunu produktu izstrādi un ražošanu Ventspilī un Latvijā, tajā skaitā izglītības tehnoloģiju jomā. Detalizētāka informācija par prototipēšanas darbnīcas piedāvājumu ir pieejama prototype.lv. Jautājumu gadījumā aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 25503446 vai rakstīt uz info@prototype.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: