Ventspils Augstskola sadarbībā ar Rīgas plānošanas reģionu, Rīgas Ekonomikas augstskolu, Ventspils Augsto Tehnoloģiju parku, Tartu Zinātnes parku, kā arī Baltijas Studiju institūtu (Tartu) izsludina inovatīvu biznesa ideju konkursu.

Konkurss tiek organizēts ES atbalstīta projekta Mazo Inovatīvo Biznesa Atbalsta Tīklu Veicināšana ietvaros, kas tiek atbalstīts no ES savienības finansētā Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības veicināšanas fonda.

 

Ideju konkursā tiek aicināti piedalīties izgudrotāji, inovatori un tehnoloģiju eksperti, kā arī citi biznesa ideju autori.

 

Konkursa galvenais mērķis ir izstrādāt modernāku metodoloģiju inovatīvu biznesa ideju atlasei un izvērtēšanai. Nākotnē šāda metode ļautu uzlabot līdzīgos konkursos atlasīto ideju ilgtspēju, kvalitāti un ienesīgumu. Tā arī ļautu uzlabot dažādu atbalsta instrumentu pieejamību un pielietošanas efektivitāti.

 

Konkursa uzvarētāji tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām. Visiem konkursa otrās kārtas dalībniekiem tiks piedāvāts arī dažāda veida atbalsts ideju pilnveidošanā un attīstīšanā. Kā piemēru var minēt konsultācijas, dalību dažādos semināros un mentoru atbalstu u.c.

 

Lai aizsargātu ideju konkursa dalībnieku autortiesību aizsardzību tiek piedāvāts parakstīt konfidencialitātes līgumu.

 

Pieteikumi dalībai konkursā tiek pieņemti līdz 28. februārim. Centrālā e-pasta adrese: ideju.konkurss@sseriga.edu.lv, reģionālā: liene.riekstina@venta.lv.

Sīkāku informāciju par konkursa nolikumu, kā arī atbildes uz iespējamajiem jautājumiem var saņemt sūtot ziņu uz: ideju.konkurss@sseriga.edu.lv, kā arī liene.riekstina@venta.lv vai zvanot uz tālruņa Nr. 29408984 (Liene Riekstiņa).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: