Šodien, 4. septembrī un rīt 5. septembrī Ventspilī, dažādās publiskās vietās notiek Ventspils reklāmas klipa filmēšana. Atrodoties filmēšanas teritorijā iedzīvotāji var tikt iekļauti vizuālajā materiālā.

Filmēšanas un organizatoru komanda jau iepriekš atvainojas, ja kādam tas radīs neērtības un cer uz iedzīvotāju sapratni.

Vairāku gadu garumā Ventspilī tiek filmēts un fotografēts, lai ventspilnieki un pilsētas viesi varētu uzskatāmi redzēt, ar ko mūsu pilsēta patiesi lepojas.

Šogad filmēšanas darbiem tiek pieaicināti gan Latvijā pazīstami cilvēki, gan arī paši ventspilnieki.

Šobrīd lielākā daļa kastingu ir beigušies, bet joprojām tiek meklētas pretendentes uz sportistes lomu, tāpat vajadzīgi cilvēki masu skatu filmēšanai un braucienam ar ekskursiju kuģīti ''Hercogs Jēkabs'', kas notiks 5. septembrī plkst.13.

Sportistes lomai videoklipa režisors meklē sportisku sievieti vecumā no 25 līdz 35 gadiem, ar gariem matiem. Filmēšana paredzēta 5. septembrī.

Pieteikumu var sūtīt ventspils.kastings@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu, vecumu, telefona numuru, kā arī iesūtot fotogrāfiju (pilnā augumā) ar atsauci ''Sportistes loma''.

Videoklipa filmēšanai vajadzīgi arī jauni, sportiska auguma vīrieši, vecumā no 25 līdz 35 gadiem, kas fonā trenētos pludmales trenažieros.

4. septembrī paredzēta filmēšana Lielajā laukumā, kur pa dienu tiks filmēti skeitbordisti, bet vakarā no plkst. 18.30 tiks filmēta koncerta imitācija koncertzāles ''Latvija'' amfiteātrī.

Koncerta imitācijā uzstāsies Ventspils Mūzikas skolas audzēknis. Organizatori aicina ventspilniekus un pilsētas viesus apmeklēt koncertu un reizē piedalīties videoklipa tapšanā, būt klāt un redzēt, kā notiek filmēšanas process.

Visiem, kas vēlas būt klāt filmēšanas procesā, lūgums ierasties ģērbtiem tumšās drēbēs un līdzi ņemt pledus, lai var ērti iekārtoties uzkalniņā pretī amfiteātrim un baudīt koncertu.

Organizatori aicina savu dalību apstiprināt, rakstot uz e-pastu: ventspils.kastings@gmail.com, lai būtu zināms aptuvenais cilvēku skaits.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Pilsēta 31.08.2020, 10:28:54

    Koncerta imitācijā - :) Emocijas arī būs imitēti īstas?
    Šogad trūkst laimīgo Lietuviešu ģimeņu Ventspilī?
    Tiešām šogad Ventspils kalendārā arī būs ventspilnieki?

  • -4
    Latvija pāri visām! 31.08.2020, 20:42:08

    Tieši otrādi - vajag pensijas vecuma ļaudis ar puncīšiem, kas trenētos trenažieros. Un vienīgo sportisko meiteni būs nocopējis tas abdurahmans vai kā viņu tur..:)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: