Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī darbu uzsāk jauns iecirkņa priekšnieks Ansis Zanders. Savā pirmajā darbadienā viņam Ventspils pilsētas domē notika tikšanās ar Ventspils pilsētas Pašvaldības policijas, kā arī mediju pārstāvjiem.

Uz tikšanos ieradās arī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieks Indulis Blīgzna.

Ansis Zanders dienesta gaitas Valsts policijā uzsāka 2005. gadā kā jaunākais inspektors Rīgas rajona policijas pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Pirmstiesas izmeklēšanas nodaļas uzskaites, analīzes un plānošanās grupā. Tālāk dienesta gaitas Zanders turpināja Rīgas rajona policijas pārvaldes Administratīvā biroja Saimnieciskā nodrošinājuma daļā, Kriminālpolicijas biroja 1. un 2. nodaļā, Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Salaspils policijas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļā, Valsts policijas Galvenās policijas pārvaldes Salaspils policijas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļā, Valsts policijas Galvenās policijas pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1. biroja 4. iecirknī un Drošības policijā.

2014. gadā viņš savas dienesta gaitas turpināja Kurzemē – Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Sevišķi smagu un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļā, kur strādāja līdz 2018. gadam. 2018. gada 1. janvārī Zanders ieņēma Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieka amatu un no šā gada pirmā decembra viņš ieņem Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieka amatu.

Kolēģi Ansi raksturo kā mērķtiecīgu cilvēku, kuram ir augsta atbildības sajūta pret sev uzticēto darbu un pienākumiem. Kolēģi ar Ansi var rēķināties, viņš ir atsaucīgs, neatsaka palīdzību un padomu, vērsts uz sadarbību un labāku rezultātu sasniegšanu.

Tāpat nav noslēpums, ka Ansim viena no sirdslietām ir mūzika - viņš šogad piedalījās labdabības koncertos, kurus organizēja Valsts policijas koledža. Ansis ar kolēģiem no Talsiem un Rīgas uzstājās labdarības koncertos, kuru mērķis bija savākt ziedojumus, kas nodrošinātu sešiem bērniem iespēju apmeklēt procedūras un nodarbības, lai uzlabotu veselību un dzīves kvalitāti.

Uz Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieka amatu tika rīkots konkurss, vērtēšanas komisija, izvērtējot visus kandidātus, par atbilstošāko šim amatam atzīstot Ansi Zanderu.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -3
    .Barons.. 02.12.2019, 16:54:11

    Vai uz Vārv muiž nebūs vair braukt kašķ meklet?
    Es grib zinat.

  • 0
    Egils Liepins 03.12.2019, 01:31:01

    ??? kādā sakarā viņam būtu jārīko kaut kādas tikšanās pie komunistiem ???

  • -8
    Peļu junkuriene 03.12.2019, 08:29:58

    Tev baronlielskungs būs zem noliektes kad priekšnieks brauks!Ja nē,tad siten ar pipk i garantet!Ha,ha!

  • -1
    Hekate 04.12.2019, 18:03:50

    No Zirām tātad.Nez,kas viņam sanāk kādreizējais Ziru ciema izpildkomitejas priekšsēdētājs Kārlis Zanders-tēvs vai varbūt vecaistēvs?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: