Ar rūpēm par bērniem informējam, ka Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā, sākot ar š.g. 2. novembri, darbu uzsāk sertificēta bērnu infektoloģe un Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzēja Inga Ziemele.

Bērnu infektologs ir ārsts, kurš specializējies dažādu infekciju slimību diagnostikā un ārstēšanā. Infektologa konsultācijas būtu īpaši nepieciešamas dažādu vīrusu, bakteriālu vai parazitāru infekciju gadījumos, kad ģimenes ārsta zināšanas un kompetence vairs nav pietiekama, kā arī hroniski noritošu infekciju gadījumā, piemēram, inficējoties ar vīrushepatītu C.

Konsultācijas laikā infektologs izmeklēs pacientu, noteiks iespējamos papildizmeklējumus, piemēram, asins analīzes un attēla diagnostikas izmeklējumus, kā arī pēc vajadzības nozīmēs papildu vizīti.

Dodoties pie speciālista, būtu vēlams līdzi ņemt iepriekš veikto izmeklējumu izrakstus, kas saņemti ārstniecības iestādēs un pie dažādiem speciālistiem. Pacienta medicīniskā vēsture var palīdzēt izvairīties no dažādu testu un analīžu atkārtotas veikšanas, līdz ar to taupot gan pacienta laiku, gan arī finansiālos resursus.

Bērnu infektoloģe Inga Ziemele pacientus pieņems vienu reizi mēnesī – sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00. Cena par vienu konsultāciju ir 25,00 EUR. Lai saņemtu valsts apmaksātu konsultāciju, maksājot valstī noteikto pacienta iemaksu, nepieciešams ģimenes ārsta nosūtījums. Pieteikšanās uz konsultācijām – zvanot uz slimnīcas reģistratūru pa tālruni 63624665 vai klātienē.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: