Līdz ar rudens iestāšanos Ventspils poliklīnikas speciālisti dermatologa procedūru kabinetā atsākuši darbu ar kombinēto lāzera un pulsējošās gaismas iekārtu Harmony XL Pro. Tā iegādāta pērn un paredzēta gan valsts apmaksātu, gan maksas pakalpojumu nodrošināšanai.

Minētās iekārtas komplektācijā ir vairāki uzgaļi, kas nodrošina dažāda dziļuma saudzīgu sejas ādas, kakla, dekoltē un roku zonas problēmu ārstēšanu. Tāpat kā līdz šim, Ventspils poliklīnikā ar šo jaunākās paaudzes iekārtu tiek nodrošināts gan valsts apmaksāts pakalpojums – hemangiomas (labdabīgs asinsvadu audzējs, ko veido paplašināti asinsvadi; parasti rodas uzreiz pēc piedzimšanas) likvidēšana bērniem, gan piedāvāti maksas pakalpojumi – procedūras sejas, kakla, dekoltē un roku zonas saudzīgai fotoatjaunošanai, ādas tvirtuma, elasticitātes uzlabošanai un ādas toņa izlīdzināšanai, kā arī ādas bojājumu, tostarp paplašinātu asinsvadu un ādas pigmentācijas izmaiņu korekcijai. Tāpat iespējama arī tetovējumu likvidēšana. Tieši rudenī minētās procedūras atkal pieejamas, jo vasarā tās nav ieteicams veikt. Vairumam procedūru nepieciešami atkārtoti seansi. Ar iekārtu darbu turpina trīs ārsti – dermatologi Ineta Zirne un Mārcis Šepte, kā arī fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārste Eva Goba.

Cita starpā pieejami tādi maksas pakalpojumi kā lāzerprocedūra, pielietojot iekārtas lāzera uzgali Clear Lift, lai panāktu sejas tvirtuma atjaunošanu; procedūra, izmantojot iekārtas intensīvi pulsējošās gaismas sistēmas uzgali VL-Dye, lai likvidētu paplašinātus asinsvadus un pigmenta plankumus; gan arī jaunums – Near Infrared procedūra, ko sekmīgi pielieto sejas, kakla, dekoltē un roku zonas ādas nostiprināšanai, kā arī sejas ovāla, īpaši dubultzoda korekcijai.

Pierakstīties uz konsultāciju vai kādu no procedūrām iespējams, personīgi ierodoties Ventspils poliklīnikas reģistratūrā vai zvanot pa tālruņa numuru 63622131.

Foto: Divi no ārstiem, kas strādā ar kombinēto lāzera un pulsējošās gaismas iekārtu Harmony XL Pro – dermatoloģe Ineta Zirne (no kreisās) un fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārste Eva Goba.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: