Ventspils pilsētas domes Dzimtsarakstu nodaļā 2019. gada jūnijā reģistrēts 21 jaundzimušais, reģistrētas 29 laulības un sastādīti 35 miršanas reģistri.

Svinīgi laulību reģistrēt izvēlējās 12 pāri, viens pāris laulības reģistrācijas ceremonijai bija izvēlējies Livonijas ordeņa pili.

No 21 jaundzimušā 12 ir zēni un deviņas meitenes. Desmit bērniem tika noteikta paternitāte, t.i., bērna vecāki nav precējušies. Pirmie bērni ģimenē ir trīs, 15 – otrie, trīs – trešie. Ventspilī dzīvesvieta tika deklarēta 15 jaundzimušajiem, trim – Ventspils novadā un pa vienam Rojas, Dobeles un Salaspils novados.

Reģistrējot mirušās personas, no 35 mirušajiem 20 bija sievietes un 15 vīrieši. Viena persona vecumā no 21 līdz 40 gadiem, trīs personas vecumā no 41 līdz 60 gadiem; 16 – vecumā no 61 līdz 80 gadiem un 15 – vecumā no 81 līdz 100 gadiem. Pēdējā dzīvesvieta 28 personām bijusi Ventspilī, četrām pēdējā dzīvesvieta bijusi deklarēta Ventspils novadā, divām – Rīgā, viena persona bijusi bez deklarētās dzīvesvietas.

Jūnija mēnesī Ventspils pilsētas dzimtsarakstu nodaļā saņemti trīs uzvārda maiņas iesniegumi, kurus iesniedza trīs sievietes. Viena vēloties iegūt sava laulātā uzvārdu, viena iegūt savas dzimtas uzvārdu un viena atgūt savu dzimto uzvārdu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: