Ceturtdien, 15. novembrī plkst. 13, SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” aicina ikvienu interesentu apmeklēt informācijas dienu par veselības aprūpes pakalpojumiem un to pieejamību Ventspilī.

Informācijas dienas ietvaros iedzīvotājiem būs iespēja tikties ar sertificētu kardiologu, ehokardiogrāfijas speciālistu Ņikitu Nazarneko, kurš stāstīs par to, kā rūpēties par sirds veselību. Pēc Dr. Nazarenko teiktā “Ir ļoti svarīgi izglītot sabiedrību. Esmu pārliecināts: jo gudrāks pacients, jo vieglāk veidojas sadarbība ar ārstu.”.

Tāpat informācijas dienā piedalīsies sertificēta diabēta kabineta aprūpes māsa – Violeta Pumpure. V.Pumpure kopš 1. oktobra konsultē iedzīvotājus jaunizveidotajā Diabēta aprūpes kabinetā, informējot pacientus un viņu tuviniekus par diabēta ietekmi uz organismu un profilaktiskiem pasākumiem.

Informēsim arī par gaidīšanas laikiem uz izmeklējumiem un konsultācijām, kā arī citām aktualitātēm.

Informācijas dienas norises vieta: Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas 1.stāva konferenču zāle (ieeja no Vasarnīcu ielas).

SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” aicina iedzīvotājus būt aktīviem un piedalīties Informācijas dienā, jo tā ir iespēja ne tikai uzzināt aktualitātes klātienē, bet arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: