Privātā un dienesta transporta īpašniekiem un šoferiem Ventspilī radušās papildu iespējas izmantot pašapkalpošanās automazgātavas. Nesen savu automazgātavu Durbes ielā 29 atvēra uzņēmums Wash&Drive.

Šī jau ir ceturtā kompānijas pašapkalpošanās automazgātava Kurzemē. Ventspils četru boksu automazgātava atrodas izdevīgā vietā iedzīvotājiem no abiem Ventas krastiem – līdzās degvielas uzpildes stacijai Circle K (bijušais Statoil) un netālu no t/c Tobago. Kopumā Latvijā pieejamas 11 pašapkalpošanās Wash&Drive automazgātavas. Nākotnē uzņēmums plāno izveidot kopumā 40 mazgāšanas stacijas, stāsta kompānijas valdes loceklis Augusts Iesalnieks. Mazgāt pašam savu automašīnu kļūst par arvien ierastāku ieradumu autovadītājiem. Kā daudzi atzīst, tas ir ērtāk un lētāk. Piemēram, vieglās automašīnas nomazgāšanai automazgātavā Wash&Drive būs nepieciešamas 5–7 minūtes, kas maksās 2–3 eiro.

Mazgāšanas laiks un izmaksas būs atkarīgas no tā, cik mašīna ir netīra un cik dažādus pakalpojumus mazgātājs gribēs izmantot. Kā vienu no Ventspils automazgātavas priekšrocībām Iesalnieks min visā pasaulē populārās karcher tehnoloģijas izmantošanu, kā arī daudz plašāku pieejamo programmu klāstu viņa pārstāvētajās automazgātavās. Līdztekus standarta piedāvājumam Durbes ielā 29 pieejamas arī papildu programmas – riepu un disku mazgāšana, vējstikla attīrīšana no kukaiņiem, kā arī priekšmazgāšanas programma, kas paredzēta ļoti netīru – eļļu un citu vielu – iztīrīšanu. Pēc Iesalnieka domām, papildu programmām ir jābūt īpaši pieprasītām Ventspilī, kur daudzi strādā ostas teritorijā un ir pakļauti dažādu pārkraujamo vielu piesārņojumam.

«Klientiem ir jāsaprot, ka viņi iegādājas nevis konkrētu pakalpojumu, bet laiku,» apgalvo Iesalnieks, skaidrojot, ka pakalpojumu izmaksas ir atkarīgas no izvēlētās programmas: augstspiediena skalošana ir lētāka nekā tāda pati mazgāšana ar karstu ūdeni, šampūnu un citām ķīmiskām vielām. Turklāt pašapkalpošanās automazgātavā Ventspilī ir pieejama putu birste, kas mūsu apstākļos var nodrošināt kvalitatīvu automašīnas nomazgāšanu, ja tā ir ļoti netīra, pārliecināts Iesalnieks. Automazgātavā var izmantot arī putekļu sūcēju.

Pašapkalpošanās automazgātava ir ērta, jo tā darbojas visu diennakti. Durbes ielā 29 ir iespējami vairāki norēķinu veidi par saņemto pakalpojumu – līdztekus tradicionālajām monētām (automazgātavā ir uzstādīts automāts papīrnaudas maiņai) par pakalpojumiem var samaksāt arī ar parasto norēķinu karti vai klienta Wash&Drive karti, kurai var pieteikties kompānijas mājaslapā, kā arī izmantojot mobilo aplikāciju MONYX. Maksājumi ar klienta karti ir izdevīgi uzņēmumiem, jo karte darbojas visās tīkla automazgātavās Latvijā. Nav svarīgi, kur jūs esat izmantojuši Wash&Drive pakalpojumu – Rīgā, Daugavpilī vai Ventspilī, nākamā mēneša sākumā tiks saņemts kopīgs rēķins par uzņēmuma pakalpojumu apmaksu, stāsta Iesalnieks. Automazgātavas staciju Ventspilī apkalpo divi speciālisti – konsultants un tehniskais darbinieks.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Pipars 13.09.2017, 09:20:26

    Kapec nav piebilde -"Reklamraksts"?
    Ar ko ši mazgatuve atškiras no agrak atvertās Zvaigžņu ielā?
    Cenas,kvalitate,ērtums?

  • -1
    Dz. 15.09.2017, 09:37:49

    Wash&Drive mazgātavā ir plašāks mazgāšanas programmu klāsts.
    Tiek piedāvāta speciāla programma disku mazgāšanai, kukaiņu atmazgāšanai. Ir pieejama putu birste ar kuru iespējams padziļināti nomazgāt ieēdušos netīrumus.
    Automazgātavā ir iespējams arī nerēķināties ar kredītkartēm, uzņēmuma klientu kartēm un izmantojot Monyx aplikāciju.

  • 0
    works 14.09.2017, 08:45:10

    pistoles mazas ,atlikušais laiks nesaprotams ....

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: