Laika posmā no 18. līdz 25. jūnijam neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā Ventspilī un Ventspils novadā izpildīti 211 izsaukumi, hospitalizēts 103 cietušais, tai skaitā 9 bērni. Alkohola reibumā bija 33 cietušie, krimināltraumas guva pieci cilvēki.

Suns sakodis kādu sešus gadus vecu meitenīti, un cietusī ar kodumu rokā nogādāta slimnīcā. Kāds septiņus gadus vecs zēns, spēlējoties ar brāli, kritis, sasitis roku pret gultas malu un ar apakšdelma lūzumu nogādāts slimnīcā.

Četrus gadus vecs zēns slimnīcā tika nogādāts slimnīcā pēc tam, kad iedzēris degmaisījumu. Desmit gadus vecs zēns, braucot ar skrejriteni, krita un sasita seju pret asfaltu. Ar pārsistu lūpu nogādāts slimnīcā. 14 gadus veca meitene saspiedusi pirkstu ar āra trenažiera kustīgajām daļām. Ar plēstu brūci pirkstā meitene nogādāta ārstniecības iestādē.

28 gadus vecs vīrietis, būdams alkohola reibumā, kritis un sasitis galvu pret galda malu; cietušais atteicies no hospitalizēšanas. Arī kāda 48 gadus veca dāma alkohola reibumā sasitusi galvu pret durvīm, cietušajai hospitalizēšana nebija nepieciešama.

31 gadu vecai automašīnas vadītājai uz ceļa braucamās daļas priekšā izskrējis suns. Lai izvairītos no sadursmes ar dzīvnieku, sieviete iebraukusi grāvī. Ar galvas smadzeņu satricinājumu autovadītāja nogādāta slimnīcā. Kāds 49 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā vairākas reizes kritis un sasitis galvu; kungs tika nogādāts slimnīcā ar galvas sasitumiem.
73 gadus vecai kundzei, pastaigājoties pa dārzu, aizķērās kāja, kā rezultātā viņa neveiksmīgi krita. Rezultātā kundze guva kājas lūzumu un tika nogādāta slimnīcā. 64 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā zaudējis līdzsvaru un kritis. Kungs guvis augšdelma lūzumu un nogādāts slimnīcā.

Kādai 34 gadus vecai velosipēda vadītājai neveiksmīgi beidzās mēģinājums uzbraukt uz apmales. Sieviete krita un ar apakšdelma sasitumu nogādāta ārstniecības iestādē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: