Arī pagājušās nedēļas nogalē, jau otro nedēļu pēc kārtas norisinājās starptautiskas jātnieku sacensības Lietuvā, Klaipēdas aprinķī, Dargužai ciemā HORSEMARKET EQUESTRIAN TOUR 2017, “VMG Cup”, kur veiksmīgi startēja Jātnieku sporta kluba Demora sportisti.

Tāpat kā iepriekšējā nedēļā, kopā tika startēts divpadsmit Nacionālajos maršrutos ar šķēršļu augstumu no 80 cm līdz 120 cm, starp spēcīgiem konkurentiem no Lietuvas, Igaunijas, Norvēģijas un Krievijas. Artūras Stokus ar Campari un Gelinta Apse ar zirgu Leksija Lilū izcīnīja četras godalgotās vietas, kas ir ļoti augsts sasniegums.

Paralēli svētdien uz Latvijas Jātnieku federācijas Vasaras čempionāta III posmu devās Unda Egendorfa ar Lēdiju, uzrādot ideālu sniegumu amatieru maršrutā divās fāzēs, ar šķēršļu augstumu 100 cm, izcīnot 1. vietu. Poniju konkurencē startēja Anna Čakstiņa ar Veto, ātruma maršrutā ar 70 cm augstiem šķēršļiem viena kļūda, bet ieskaites maršrutā ar 90 cm augstiem šķēršļiem Annai ar Veto 2. vieta.

“Nebija viegli saplānot startēt divās vietās vienlaicīgi – divās valstīs vienlaicīgi, gan ar līdzi ņemamo inventāru, gan barību zirgiem, gan mājās paliekošo pieskatīšanu, bet jāatzīst, ka tas mums izdevās un rezultāti ir lieliski. Sezona ir tikko sākusies, bet mēs jau esam guvuši daudz pieredzes. Plānojam jūnija beigās doties atkal uz Lietuvu, uz prestižām vairāku dienu sacensībām”, tā jātnieku sporta kluba “Demora” valdes priekšsēdētāja un sportiste Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Nif nifs 07.06.2017, 09:49:19

    Malači patiesībā. Lai veicas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: