«Cik jāpiemaksā, ja vēlos, lai avīzi agri no rīta piegādā Ventas Balss pastnieki?» redakcijai vaicāja lasītājs, nezinot, ka šīs ērtības pienākas    bez maksas.

Pilsētā, izņemot Krievlaukus un Staldzeni, Ventas Balss pastnieki pie lasītājiem ierodas agri, dažkārt pat sešos no rīta, bet līdz plkst. 8 avīze noteikti būs pastkastītē. Laikrakstu, kā atgādina uzņēmuma valdes locekle Ilze Meiere, var pasūtināt ne tikai redakcijā, bet arī pa telefonu un izmantojot internetu – papildus par to nemaksājot ne santīma.

Lasītāji, kas izmantos iespēju abonēt avīze šogad, ietaupīs, jo janvārī mazumtirdzniecībā viens laikraksta numurs latviešu valodā maksās Ls 0,35, krievu valodā – Ls 0,30 santīmu. Visus, kas pasteigsies un abonēs laikrakstu šogad, gaida pārsteigums un neliela Ventas Balss dāvana – janvāra otrajā pusē viņi saņems bezmaksas vārdadienu kalendāru. To varēs izmantot no 2011. gada februāra līdz 2012. gada janvārim ieskaitot.

Nākamgad Ventas Balss turpinās iedziļināties politikā un ekonomikā, sportā un kultūrā, medicīnā un studentu dzīvē, žurnālisti izzinās, kas notiek novadā un dievnamos, kā atrast mieru un harmoniju, ko gatavo ventspilnieki un kā tērpjas dāmas un kungi. Turpināsim publicēt Laimdotas Sēles romānu Septiņu rūnu kalns, palaikam – arī vietējo autoru dzeju.  

Laikraksta galvenā redaktore Gundega Mertena: «Lasītājiem patīk tematiskās lapas, tādēļ pievērsīsimies arī citām tēmām, piemēram, pētīsim, kā veiksmīgāk izmantot informācijas tehnoloģijas. Biežāk rīkosim konkursus, tādēļ jau tagad aicinām uz sadarbību uzņēmējus, kas varētu sarūpēt balvas lasītājiem, tādējādi iepriecinot cītīgākos Ventas Balss lasītājus.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: