Ventspilnieki ir sirsnīgi un labestīgi – par to liecināja pilnā baznīca, kad svētdien, 19. decembrī, Ventspils baptistu baznīcā norisinājās labdarības koncerts „No debesīm es atnesu...”.

Apskati foto!

Pasākuma organizatori – politiskā partija „Latvijai un Ventspilij” – pateicas ikvienam, kurš pavēra gan baznīcas, gan savas sirds durvis, lai palīdzētu desmit Ventspils bērniem ar īpašām vajadzībām. Pateicoties koncerta viesu dāsnumam, tika saziedoti līdzekļi Ls 1091,58.

„Man ir daudz draugu, gan tādi, kurus es pazīstu, gan arī ļoti daudz tādu, kurus es nepazīstu. Paldies draugiem, kuri šovakar ir šajā dievnamā, lai palīdzētu Ventspils bērniem ar īpašām vajadzībām,” tā savas uzrunas laikā ikkatru uzrunāja politiskās partijas „Latvijai un Ventspilij” valdes priekšsēdētājs un pasākuma sponsors Aivars Lembergs.

Arī Latvijas Bērnu fonda Ventspils nodaļas vadītāja Ieva Sāmīte-Cērpa pateicās katram draugam, kurš piedalījās pasākuma tapšanā, pēc koncerta pasniedzot gardumiem pildītu atbalsta centra „Cimdiņš” krūzīti.

Koncerta organizētāji jo īpaši pateicas Lūcijai Boitmanei un popgrupai „Jūras akmentiņi”, Rudītei Tālbergai, Anitrai Niedrei un mūzikas studijai „Mazā prinča planētas”, Ventspils Mūzikas skolas vokālās nodaļas vadītājam un operdziedātājam Aivaram Krancmanim, pasākuma vadītajai Danai Reizniecei, Ventspils baptistu draudzes sludinātājam Pēterim Tervitam un visiem, kuri ar savu laiku un ieguldīto darbu palīdzēja tapt brīnišķīgam un sirsnīgam koncertam, kā arī tiem uzņēmējiem un privātpersonām, kuri līdzekļus ziedoja Latvijas Bērnu fonda kontā.

Sirsnīgus, gaišus un siltus Ziemassvētkus!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: