Ventspils Digitālais centrs uzstādījis tiešsaistes videokameru Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas būvlaukumā, nodrošinot iespēju visiem Ventspils pilsētas mājas lapas www.ventspils.lv apmeklētājiem sadaļā „Mūzikas skolas celtniecība” sekot līdzi Mūzikas skolas būvlaukumā notiekošajam.

Tāpat būvobjektam jau ir izveidots pašvaldības optiskā datu pārraides tīkla pieslēgums, kas pēc objekta nodošanas ekspluatācijā Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolā nodrošinās jaudīgu interneta pieslēgumu un publiskā WiFi tīkla pārklājumu

Lasi vēl

Komentāri (19)

  • 0
    Nah Nahs. 03.05.2017, 14:33:52

    Neapskaužu celtniekus,kuriem tur jāstrādā.
    Diez kas nav,jau tā jāslapstās pa stūriem,ja vajadzīgs no rīta uzlāpīties vai pie pusdienām kādu stingrāku dzērienu paņemt-nu vēl kameras izliktas...

  • 0
    Krišs Daugulis 04.05.2017, 15:13:19

    Arī Valsts svētkos strādā. Gan jau ka pēc strādnieku iniciatīvas:)

  • 0
    Nah Nahs. 05.05.2017, 08:37:06

    Jā gan.Atceros,kā senākos laikos,kad iekrita daudzās brīvdienas dēļ sarkaniem datumiem,vienmēr partija un valdība pēc darbaļaužu iniciatīvas vienu dienu noīsināja,ar iespēju to pievienot atvaļinājumam.
    Nu,bet valsts svētkos strādāt-tas nozīmē saņemt dubultu samaksu par šo dienu,kas arī nav mazsvarīgs faktors.

  • -1
    ozols 05.05.2017, 09:28:45

    Lai piekarina aivariņam arī kameru un rāda sūro viņa darbu ikdienu tiešraidē . Saprastu firma sev ,savām vajadzībām iefilmē ,ne šitā. Tas ir tikai mans redzējums. Visiem domes kabinetiem ludzu ! :) ar skaņu :) :) :) .....pirms vēlēšanām būtu skaidrāka bilde!!!!!!

  • 0
    Krišs Daugulis 05.05.2017, 17:59:19

    Labāk nevajag, ausis novītīs no dzirdētā.
    Aurojošais bullis kalna galā ir kā punkts uz i...

  • -9
    Soft 06.05.2017, 11:48:25

    Tās kameras speciāli tiem, kuri to vien dara, kā dirn internetā un piegāna ar muļķībām visas Ventspils ziņu lapas. Lai vismaz var paskatīties, kā citi strādā un kā lielas lietas top, citādi no žults vēl akmeņi vēderā izveidosies :(.

  • -1
    Frīdis 06.05.2017, 23:10:01

    A jēga no šī ļoti nerentablā pasākuma ir tikpat maza . Tagad pompozi tiek būvēts . Galvenais ir otkati ši pasākuma pasūtītājiem un būvfirmas īpašniekam. A kas maksās par ēkas iekārtošanu , uzturēšanu , apkuri ...un tmll. kas maksās skolotājiem un tmll ? Kad maksās ? Skolnieki ? Nu protams ka atkal tiks ņemts no tautas, no nodokļu maksātājiem. A kad šitādiem Soft pieķeras pie maciņa , tad brēkšana tāda , itkā mandeles caur ānusu tiktu vilktas ārā ! Pārāk vienaldzīgi mēs visi esam kā veikli blēži izšeptē mūsu naudu, mūsu nodokļu maksātāju naudu !

  • -8
    Soft 07.05.2017, 11:41:15

    Kur tu Ventspilī redzi jaunas un tukšas sabiedriskās ēkas, skolas? Ja pieceltos no dīvāna un izietu no sava mazdārziņa, tad redzētu, ka viss jau notiek, izglītības un kultūras iestāžu telpas ir iekārtotas, siltas, tīras, bērni mācās, dzied, sporto, spēlē teātri. Galu galā nodokļos nomaksātās naudas īstā vieta arī ir bērnu izglītība, kultūras uzturēšana, cilvēku garīgās un fiziskās veselības veicināšana. Kādus projektus tu piedāvā Ventspilī?

  • 0
    Es 07.05.2017, 14:53:03

    >>soft
    Rindas ielā bērnudārza ēkas gadiem stāv tukšas (gan ne jaunas).Tai pašā laikā no apkārtējā tuvākajām mājām bērni jāved uz tālākiem dārziņiem.

  • 0
    Pornieks 02.05.2018, 15:40:42

    No estētiskā viedokļa jaunceltnes reti pārspēj divu pagājušo gadsimtu veikumus. Runa ir par to ka būvfirmas biežāk nodarbojas ar kautkādu padomju stagnācijas laika BAM ideoloģiju (lai jau Soross nāk pārgriezt lentīti) - nekā gādā par restaurācijas jomu.

  • 0
    Frīdis 08.05.2017, 00:10:45

    No PSRS laikiem ir iegājies uzskats - kas pieder visiem , nepieder nekam ! Ja nezog no mana maka , lai zog - pofig ! Un tas jau ir ļoti slikti ! ES valstīs dzīvojošie daudz vairāk domā un uztraucas kur paliek viņu nodokļos maksātā nauda ! LV nav tik bagāta valsts , un nodokļu maksātāji nav tik bagāti , lai uzsauktu kaut ko ārpus vispārējās izglītības. Un tas būtu : šādas mūzikas skolas , mākslas , sporta un tmll. Tas vis būtu jāatdod privāto struktūru ziņā ! Vai Soft ir gatavs šobrīd no sava maka nodokļos maksāto summu divkāršot , vai trīskāršot šo mērķu labā? Kurš to vēlas ? Parazitēt uz nodokļu maksātāju rēķina daudzi vēlas , bet iespēju ir stipri maz ! Apturēt valsts izzadzējus , apturēt korupciju Ventspilī un valstī, tas šobrīd būtu svarīgākais projekts un tikai tad būtu jēga citiem !

  • -4
    Soft 10.05.2017, 09:59:21

    Ko tu piedāvā iesākt ar nodokļu maksātāju naudu? Ja neceļ skolas un sporta bāzes, neattīsta infrastruktūru, tad ko darām? Kā attīstīsimies? Pieņemsim, privātie nevar uzcelt sporta bāzi, jo vēlas investēt naudu ienesīgākā biznesā . Vai arī bērniem un jauniešiem nav naudas, ko samaksāt par kādu privāto sporta centru? Kas notiek tālāk? Jaunieši klīst pa ielām un apķēzī sienas ar rupjiem vārdiem, jo viņiem jau nav ko darīt, nav sporta zāļu, nav vietas , kur nodarboties ar interešu izglītību - mūziku, dejām, zīmēšanu utt. Godīgi sakot, kopš medijos parādījušies šāda tipa kritizētāji, kas pilnīgi neko nejēdz, sāku reāli novērtēt to, kāda Dieva dāvana mums ir esošā pilsētas pārvalde. Līdz šim pat uz vēlēšanām negāju, tagad iedomājos, kas varētu notikt, ja iedotu lemšanas tiesības tādiem jampampiņiem, kas aizvērtu mūzikas skolu, mākslas skolu, pārdotu sporta centru kādam privātam. Paldies, ka "acis atverat" !

  • 0
    Pornieks 02.05.2018, 15:46:23

    Nav jau arī tā ka nav to telpu. Bet viss ir sadalīts, apsargāts, ar kamerām apkrāmēts, kases aparātiem - kur tad tu, bērniņ, iesi tā? Skeitparkā laiks cepains!

  • -3
    Latvija pāri visām! 10.05.2017, 10:40:49

    Nezaimo nu, nav esošā pilsētas pārvalde nekāda Dieva dāvana:)
    Vnk cilvēki pelna savu naudu ar pilsētas saimniecības pārvaldīšanu.
    Šis tas viņiem iznāk sliktāk,
    jo diez cik ekonomiski plaukstoša un darba vietām bagāta mūsu pilsēta vis nav,
    šis tas labāk,
    kā komunālā saimniecība un sporta infrastruktūra.

  • 0
    Frīdis 10.05.2017, 15:27:32

    Šo valdību politiskā darbība ir novedusi pie tā , ka skolas klāt vairs nav jāceļ . Tieši otrādi , tās tiek un tiks likvidētas . Soft atver acis un paskaiti cik skolas Ventspils novadā un blakus novados ir jau likvidētas un piedomā, cik to tūlīt pēc vēlēšanām vēl tiks likvidētas ! Pensionāri paliek ar vien vairāk , nodokļu maksātāji klāt nāk ar vien mazāk . Cilvēki nesaņem pienācīgu veselības aprūpi , tai nauda tiek atņemta otršķirīgām vajadzībām . Kvotas med. izmeklējumiem beidzās jau martā , Mellanomas un tmll slimnieki mirst , nesaņēmuši palīdzību no valsts, tai valdība neatvēl līdzeķlus , jo otršķirīgas lietas tai redz ir svarīgākas. Cik ilgi šāda negatīvi progresējoša valsts attīstība var turpināties ? Cik ilgi ? Ar kuru galu Soft domā ? Aprobežots mietpilsonisms ir šādu Soft dzīves norma .

  • -2
    Soft 10.05.2017, 22:49:30

    Redz ir atšķirība starp lietām par kurām atbild pašvaldība un lietām, kuras regulē valsts pārvalde.

  • -1
    Pornieks 02.05.2018, 16:01:50

    Nezinu kādu valdību sadarbības rezultātā aizsēja ciet plost un ostas ielu savienojumu (šeit, protams, par pasažieru ostu un pareizticīgo baznīcu) bet man kā divriteņu transp. līdz. mīļotājam jādomā ka tas ne bez pašvaldības ziņas tā.

  • -1
    Pornieks 02.05.2018, 11:50:41

    Nav nekādas baigās jēgas no tādas opcijas. Būtu bijis saistošāk ja projekts ticis apspriests sabiedrībā, patiešām palaidu garām tādu notikumu. Patlaban prasīt Delnai panākt būvniecības apturēšanu izskatās pēc klaja farsa.

  • -1
    sranskis 02.05.2018, 17:48:52

    Kurš dīvainis atraka gadu vecu tēmu un vēl komentē ierakstus?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: