Lai sniegtu viesiem kvalitatīvu atpūtu, Ventspils Piejūras kempings arī šo gadu iesācis ar labiekārtojuma un remontdarbiem, atjaunojot un pilnveidojot kempinga infrastruktūru.

Būtiskākie remontdarbi plānoti četrās kempinga mājiņās - divām mājiņām “Aleja 1”, tiks nomainīts grīdas segums, un dušas telpā tiks ierīkota apsildāmā grīda, tādējādi nodrošinot dušas ierīkošanu bez dušas kabīnes, tāpat dušas telpas tiks pārveidotas arī divās „Kāpa Lukss” mājiņās. Dušas telpu remonts un flīžu nomaiņa tiks veikta arī servisa ēkā.

Līdz aktīvā tūrisma sezonai Ventspils Piejūras kempingā tiks veikti arī citi labiekārtošanas darbi - tiks krāsotas administrācijas un pirts ēkas, atjaunots un krāsots nojumes jumta segums, bet vairāku mājiņu lieveņu segums tiks nomainīts uz impregnētiem terases dēļiem, kas kalpos krietni ilgāk, tādējādi samazinot ikgadējās izmaksas, to krāsošanai.

Piejūras kempings, kuram pērn apritēja 15 gadi, cenšas saviem viesiem piedāvāt arvien kvalitatīvākus un daudzveidīgākus pakalpojumus. Pērn jau otro reizi Piejūras kempings saņēma ekosertifikātu “Zaļā Atslēga”, kas ir augoša un Eiropā plaši atpazīstama ekosertifikācija. Lai Piejūras kempings saņemtu šāda veida ekosertifikāciju, bija jāatbilst 70 kritērijiem 12 kritēriju grupās, piemēram, vides pārvaldē, viesu informēšanā, personāla iesaistē, ūdens un elektroenerģijas taupīšanā, tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu atbilstībā, atkritumu šķirošanā.

Viesu izvēlei tiek piedāvātas jau 43 mājiņas. 33 mājiņās ierīkota apkure, tādējādi sniedzot iespēju uzņemt viesus arī ziemā. Tāpat kempinga teritorijā pieejamas 70 labiekārtotas treileru pieslēguma vietas un 250 telšu vietas. Kempingā ir arī divas servisa ēkas, kurās pieejamas visas labierīcības, kā arī kafejnīca un pašapkalpošanās virtuve. Nesteidzīgai atpūtai tiek piedāvāta arī sauna un karstā ūdens kubls. Teritorijā atrodas sporta laukumi – divi volejbola, viens streetbola laukums, kā arī bērnu rotaļu laukums un nojumes brīvdabas pasākumiem.

Aktīvās atpūtas cienītājiem Piejūras kempingā tiek piedāvāta velosipēdu un velokartu noma, kā arī cita inventāra noma. Papildus nakšņošanas piedāvājumam kempingā pieejamas arī semināru un saviesīgu pasākumu telpas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: