Ventspils pilsētas Sociālais dienests piedalās ventspilnieku organizētā labdarības akcijā „Sirds siltums Ventspilī”. Labdarības akcijas mērķis ir iepriecināt un uzdāvināt skaistākus svētkus 31 trūcīgai un maznodrošinātai Ventspils ģimenei.

Akcija „Sirds siltums Ventspilī” norisinās jau otro gadu. Šogad Sociālais dienests ir aktīvi iesaistījies, un kopā ar Ventspils pilsētas iedzīvotājiem aktīvi darbojas, lai šie Ziemassvētki kļūtu skaistāki un neaizmirstamāki 31 ģimenei, kurās kopumā aug 88 bērni.

Labdarības akcijas sākumposmā sociālie darbinieki sazinājās ar katru no šīm ģimenēm, kurām piedāvāja palīdzību, noskaidroja un izvērtēja reālās vajadzības. Šobrīd notiek ziedojumu pieņemšana un šķirošana. Arī dāvanu nogādāšanā iedzīvotājiem palīdzēs Sociālais dienests. Katram bērniņam paredzēta saldumu paciņa, kāda rotaļlieta, ja nepieciešams, arī pārtika, apģērbs un apavi.

Vairāk informācijas par iespējām piedalīties labdarības akcijā var iegūt facebook.com lapā „Sirds siltums Ventspilī” grupā.

Ventspils pilsētas Sociālais dienests izsaka sirsnīgu pateicību visiem pilsētas iedzīvotājiem, kas piedalās šajā labdarības projektā, tādējādi nodrošinot daudz mīļākus un jaukākus svētkus daudziem maziem un lieliem ventspilniekiem.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    karlito 15.12.2016, 17:25:47

    Apsveicama ideja,taču ne visiem kuri vēlētos un varētu palīdzēt ir facebook.

  • 0
    qwerty 15.12.2016, 17:46:43

    Žēl , nevaru palīdzēt , jo neesmu facebukā,tviterī un traukos :(

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: