Kāds portāla apmeklētājs atsūtījis attēlu, kurā redzami rekonstrukcijas darbi iekšpagalmā Jūras un Aleksandra ielas stūrī un veidojums, kas ļoti atgādina guļošo policistu, taču nav ierīkots uz brauktuves.

Attēlā redzama pagalma daļa, kas jau faktiski ir savesta kārtībā un kurā jau novietotas automašīnās, no kurām divas stāv pie dīvaina arhitektoniska veidojuma. Dīvaina, ja ņem vērā tā atrašanos vietu. Izcilnis, kas arī izkrāsots kā gājēju pāreja, ierīkots... pie zālāja. To ka tam blakus paredzēts augt zālei, arī var noteikt pēc attēla, jo tajā redzama svaigi uzbērta melnzemes kārta.

Pilnīgi iespējams, ka pagalma rekonstrukcija tiks turpināta un tad aiz ciļņa tiks izveidota plaša brauktuve, lai gan nav skaidrs, kam tā būtu vajadzīga un uz kurieni vedīs, ja vien nepieņemam, ka tas ir tikai sākums vērienīgai visa mikrorajona pārbūvei. Un tik un tā... jautājumi paliek.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -1
    dusmīgs pedagogs 30.11.2016, 18:01:43

    Tur 2 vai 3 karta ies iela cauri pagalmam

  • 0
    šašliks 30.11.2016, 18:07:22

    Tas tak pilotiem. Paātrina pacelšanos gaisā, un samazina nepieciešamo ieskriešanās ceļa garumu. :)

  • -1
    keiss 30.11.2016, 23:09:51

    būs jauna šoseja!!!!

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 02.12.2016, 11:04:38

    Informējam, ka iekšpagalma Jūras ielā 3a šogad īstenotā labiekārtošanas projekta kārtā esošais brauktuves paaugstinājums jeb ātrumvalnis izbūvēts uz robežas ar paredzēto nākamā labiekārtošanas projekta kārtu ar nolūku aiz tā turpināt brauktuves izbūvi. Izbūvētais ātrumvalnis nekādā veidā neietekmē satiksmi iekšpagalmā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: