Ventspils poliklīnikā turpmāk reizi mēnesī būs pieejams bērnu alergoloģijas speciālists no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas.

27. oktobrī pieņems bērnu alergoloģe-pulmonoloģe Līga Berķe, bet nākammēnes – 14. novembrī – alergoloģe Regīna Pakalne.

Ventspils poliklīnika piesaistījusi minētos speciālistus, jo nepieciešamību pēc bērnu alergologa Ventspils iedzīvotāji izteica pašvaldības īstenotās programmas «Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta» aptaujā. Alergoloģe R. Pakalne pieņems bērnus ar ādas alerģisku saslimšanu simptomiem, kā arī veiks ādas alergēnu testus. Savukārt alergoloģe-pulmonoloģe L. Berķe pieņems bērnus ar elpceļu alerģisku saslimšanu simptomiem, kā arī veiks spirogrammu jeb grafisku elpošanas kustību pierakstu.

Šogad vizīte pie minētajām bērnu speciālistēm būs maksas pakalpojums, taču Ventspils poliklīnika pašlaik strādā pie tā, lai piesaistītu šim pakalpojumam valsts finansējumu.

Iegūt vairāk informācijas un pierakstīties pie minētajām speciālistēm iespējams, personīgi ierodoties Ventspils poliklīnikas reģistratūrā vai zvanot pa tālruņa numuru 636 22131. Ņemot vērā, ka viena no ārstēm specializējas elpceļu alerģiju ārstēšanā, bet otra ādas alerģiju ārstēšanā, pirms pierakstīšanās uz vizīti lūgums izvērtēt, kurš no abiem speciālistiem bērnam nepieciešams.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    makonis 19.10.2016, 16:14:45

    Un pieaugušajiem?

  • 0
    Ventspils poliklīnika 20.10.2016, 10:57:42

    Labdien! Kā jau publikācijā minēts, bērnu alergologs un alergologs-pulmonologs Ventspils poliklīnikā pieņems, jo nepieciešamību pēc šādiem speciālistiem iedzīvotāji izteica Ventspils pašvaldības īstenotās programmas «Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta» aptaujā. Pieaugušos aicinām vērsties pie sava ģimenes ārsta, kurš noteiks, kāds speciālists konkrētajā gadījumā nepieciešams.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: