Programmas „Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” īstenošanas ietvaros paredzēts iegādāties un uzstādīt bērnu pārtinamās virsmas 35 vietās visā pilsētā.

Ventspils pilsētas domes iepirkumu komisija izskatījusi iesniegtos piedāvājumus iepirkumam: “Bērnu pārtinamo galdu piegāde un uzstādīšana saskaņā ar konceptu “Ventspils- mazulim draudzīga pilsēta”. Iepirkuma procedūra ir noslēgusies un tajā konkursa kārtība uzvarējis uzņēmums UAB “Sentios”. Šobrīd pašvaldības iestādes un kapitālsabiedrības slēdz līgumu ar uzņēmumu, līdz ar to drīzumā pārtinamie galdiņi tiks piegādāti un uzstādīti visā pilsētā.

Mazuļu pārtinamās virsmas tiks uzstādītas pašvaldības iestādēs un kapitālsabiedrībās, lai atvieglotu jauno vecāku ikdienu, nodrošinot vietu, kur mazuli pārtīt vai pārģērbt.

Vairākās vietās pilsētā, iestādes jau padomājušas par jaunajiem vecākiem, nodrošinot vietu, kur mazuļus pārtīt. Kartē attēlots, kur šobrīd jaunajiem vecākiem pieejami pārtinamie galdiņi.

Īstenojot programmu „Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta”, pilsētā ieviesti daudzi uzlabojumi, kas katra mazā ventspilnieka un viņa ģimenes ikdienu padara ērtāku un patīkamāku. Ar visām programmas aktualitātēm un padarītajiem darbiem var iepazīties Ventspils portālā www.ventspils.lv sadaļā „Mazulim draudzīga pilsēta”.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    šašliks 18.10.2016, 18:10:09

    Varētu pieaugušajiem arī kādreiz kaut ko uzstādīt. Darbavietas, piemēram.

  • 0
    No malas 18.10.2016, 19:59:31

    Kādas PĀRTINAMĀS virsmas?
    Tagadējās mammiņas jau sen kļuvušas par slinkām,lai bērnu godīgi tītu autiņos.Un tad brīnās par visādām alerģijām un,ka bērns teju līdz skolas vecumam nemāk prasīties uz podiņa.
    PĀRPAMPEROŠANAS virsmas varbūt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: