Arī šonedēļ uz Latvijas ceļiem turpināsies remontdarbi, bet visvairāk būvdarbu posmu joprojām būs uz Ventspils šosejas.

Uz Ventspils šosejas darbi turpinās četros posmos no Jūrmalas šosejas līdz Tukuma rotācijas aplim. Lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem, ieteicamie apbraucamie ceļi ir caur Jūrmalu vai pa Liepājas šoseju. Kurzemes pusē uz reģionālā autoceļa Talsi-Stende-Kuldīga, sākot no Talsiem, ir pieci luksoforu posmi, un paredzamais šķērsošanas laiks ir viena stunda. Darbi turpinās arī uz Liepājas šosejas tilta pār Kauguru kanālu, kur satiksme novirzīta pa pagaidu tiltu un to regulē luksofors.

Vidzemē ceļu remontdarbi turpinās uz tilta pār Gauju Siguldā, kur satiksme pa vienu joslu tiek organizēta ar luksoforiem, uz Vidzemes šosejas no Siguldas Līgatnes virzienā, uz Valmieras šosejas posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir četri luksoforu posmi un jārēķinās ar papildu stundu ceļā, pirms Vecpiebalgas ir būvdarbu posms 10 kilometru garumā un papildu stunda ceļā, kā arī ar papildu stundu jārēķinās, braucot no Augšlīgatnes uz Nītauri.

Zemgalē lielākie būvdarbi notiek uz autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate posmā Krasti0Ērberģe, kur ir divi luksoforu posmi un jāieplāno papildu 20 minūtes ceļā, un uz autoceļa Ķekava-Skaistkalne posmā no Bārbeles līdz Lietuvas robežai jārēķinās ar pieciem luksoforu posmiem un papildu 40 minūtēm ceļā.

Latgalē lielākie būvdarbi turpinās no Rēzeknes Kārsavas virzienā uz ceļa Rēzekne-Daugavpils, no Krāslavas, dodoties Kombuļu virzienā, kā arī no Daugavpils Silenes virzienā, kur jārēķinās ar četriem luksoforu posmiem un 50 minūtēm ceļā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    mazulis 03.10.2016, 12:35:23

    Paldies Dievam, ka remontē.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: